hello....
Maya spi wiec mam chwilke....wstala przed 7 wiec ja oczywiscie niewyspana bo za pozno chodze spac :ico_puknij:
pogoda u nas paskudna wiec nawet spacer dzis odpada....
Lady,wspolczuje....zdarza sie najlepszym i to nie twoja wina.....a zreszta co ja tu bede duzo gadac....mi Maya spadla z lozka z 4 razy w sumie :ico_noniewiem: .....dobrze ze juz od jakiegos czasu potrafi wszedzie wejsc i zejsc!!!!moze Mili nie bedzie taka chetna do schodow teraz....bedzie dobrze tylko obserwuj mala.....dzieci sa jeszcze w miare "gietkie"i w wiekszosci przypadkow tylko najadaja sie duzo strachu....
Maya dzis np. weszla sobie na krzeslo jak bylam w kuchni i zbierala sobie rzeczy ze stolu.....i wola mnie"mama,mama"...no myslalam ze ja udusze jak ja tam zobaczylam...ale wiem ze nie ma krzesla ,lawy czy czegokolwiek w domu na co nie potrafi wejsc....a przeciez nie bede za nia chodzila jak cien bo sie niczego nie nauczy....dobrze ze jak gdzies wlezie to zawsze mnie wola zeby sie pochwalic :ico_noniewiem: a potem grzecznie sama schodzi....
Jagodka,oj gratuluje zakupow!!!pokazuj zdobycze!!!jak ja bym sie tez chetnie do H&Mu wybrala a mam tak daleko....
Zborra,taki juz Twoj urok osobisty ze planowaczka jestes numer jeden :-D :ico_oczko: ...zazdroszcze sloneczka....i pokazuj nowe buciki Hanki!!!
wiecie co ja to uwielbiam buty i torebki i chyba juz przenosze to na Maye...moglabym godzinami szukac bucikow dla niej :ico_puknij:
[ Dodano: 2008-06-18, 13:08 ]
a tutaj mam cos dla Was z wczorajszego obiadu :ico_oczko:
http://pl.youtube.com/watch?v=iDnv9ygkAnI