witajcie
urmajo ja tez ostatnio zasypiam z ranca ,budzik dzwoni ,a ja jesio chwilke i przysypiam ,a potem bydze sie i latam jak szalona , ajć juz niedługo sie wyśpie nie bedzie przymusu rannnego wstawania ,mela tez lubi dłuzej pospac jak cisza jest to mam nadzieje ,ze chociaz do tej 9 pośpimy bez zadnych przerywanych snów oby oby :-)
ja tez wczoraj buty przemoczyłam ,ze szok yyyyyy nie wiem czy wysłchły nie sprawdzałam
sensibel gratuluje wyboru :ico_brawa_01: my właśnie tez mamy taki kokosowo coś tam juz nie pamietam ,mela spi na nim od początku i wogóle sie nie wypacza nie ugniata nic a nic , kiedys mój starszy syn miał z trawy morskiej o jej :ico_olaboga: jakie to nonono było niedosc ,że ciezki to jesio po miesiacu sie nierównosci robiły , no ale to było 14 lat temu wiec technika poszła do przodu teraz mamy lepsze materiały :ico_brawa_01:
jzuuuu ,ale sie drapie kurde wysypalo mnie po tych truskawkach,że szok wszedzie oprócz rąk i buzi wrrrrrr...............
u nas pogoda taka nie bardzo chłodniej ponad 20stopni ,ale nie pada tylko jakos pochmurno sie raz robi raz przejasnia sie , my musimy dzis wyjsc bo wczoraj nie wychodziliśmy ,mela potrzebuje samopas pobiegać :-D
:ico_olaboga: ajaj dopiero teraz zauwarzyłam ,ze zepsuł mi sie suwaczek po zmienianiu fotki,trza wymienic na inny model :-)