wiec vIolu co do wózeczka to mi sie najbardziej podoba ten trzeci bo fajne bajery ma i nie zajmuje duzo miejsca, a do ten drugi ma sliczny kolorek ten niebiesko-zielony jak dla mnie cudo a ten wózeczke rózowy co macie nie nadaje sie na wyjazd?????
wpadam na chwilkę....
Ula mi też najbardziej podoba sie ten zielono-niebieski :)) i chyba ten kupimy bo cenowo nie drogi...i ładny..no i mężusiowi też się podoba :))
ten nasz różowy jest spoko, ale niestety sporo miejsca zajmuje przy złożeniu....
a wiesz do pociągu to sporo bagaży będziemy mieć...aż sie boję jak się zabierzemy... :ico_olaboga:
Asiu super dla Julii za wagę... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
wpadnę po kąpanku Milenki
[ Dodano: 2008-06-17, 21:17 ]
JUZ JESTEŚMY...... Z MILENKĄ NA KOLANKACH :)
uot;]Violu a moze ten drugi jest w innych kolorkach.Spytaj sprzedawce.Mi tez sie podoba 2 i 3.
WÓZECZKI SĄ TYLKO TAKIE JAK NA ZDJĘCIACH...
podoba nam się ten
http://www.allegro.pl/item378316605_lek ... ocja_.html
tylko jaki kolor czy ten niebieski z zielonym? czy pomarańczowy z beżowym?
dostałam wiadomosc od KINGUSI
Jestesmy już w londynie. Eliza zaczyna ząbkować już jest jeden ząb a w sumie dwa wyczuwalne ząbki. też zapitala po całym mieszkaniu na czworaka najchętniej to by wstała i poszła ale tak jak piszesz pupa ciagnie. przy meblach idzie jej super ;)
Jak mozesz pozdrów dziewczyny na forum prześlij całuski bardzo tesknie za pisaniem z wami. Powalcze troche z netem i moze mi sie uda.