wielkie brawa dla Łukaszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zuch chłopak :ico_brawa_01:
i oczywiście Kacperka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: - sprytne te Wasze chłopaki
Julia zasypia sama w łóżeczku, choć czasem ma problem z wyciszeniem więc albo przy butli się wycisza albo kładziemy się przy niej albo chwilę na rączkach i jak ogarnia ją błogość to do łóżeczka i z pieluchą zasypia sama....
wcina teraz wszystko :ico_szoking: - dzisiaj chyba przesadziła: truskawki, poziomki, chleb, bułki, paluszki to oprócz zwykłego jej jedzenia a na koniec kiełbasa z grilla :ico_noniewiem: i oczywiście skończyło się to fuj fuj fuj- strasznie się obrobiła.....a ja coś nie mogę się zmusić do nocnika :ico_puknij:
Ania ja tam nie wierzę, że Tosi może coś jeszcze dolegać, więc głowa do góry :ico_oczko: TRZYMAM KCIUKI ZA EGZAMIN !
zdjęcia z basenu Zosi są super- tylko pozazdrościć :ico_brawa_01:
wisienka dasz radę na pewno, ale jak już wrócisz to zafunduj sobie relaks, bo to nie ma co się przemęczać :ico_nienie: (...hmmm....żebym to ja taka mądra była nie tylko w gadce...ehhh )
Julia nie wiem kiedy będzie samodzielnie chodziła, ale dzisiaj bez problemu trzymała się jedną rączką za mojego palca i zaiwaniała po ogrodzie u dziadków....chodzi na razie tak śmiesznie szeroko i się troszkę kiwa :-D
za to wsród chłopaków nie daje sobie w kaszę dmuchać- leje ich i pokrzykuje i z rozpędem i wielką chęcią wkracza w ich bitwy- kotłowanki, a spryciula jak ją wkurzą za bardzo to trzaska ich po głowach a nawet gryzie :ico_szoking: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-06-18, 23:27 ]
:ico_spanko: padam już, więc DOBRANOC !! :ico_papa: