moj maly tez niezle dzisiaj daje i tez raz nisko kopie raz wysoko, nie martw sieMala ma dzizsiaj jakis kopiacy dzien...ale cos tak nisko mnie kopie :ico_noniewiem:
nisko bo ona tymi dlugimi girkami tak wywija :ico_haha_01: zeby sobie ich nie polamala-bo przed chwila byl 20 sekundowy szal cial :ico_sorki: myslalam ze mi z brzucha wyskoczy :ico_sorki:moj maly tez niezle dzisiaj daje i tez raz nisko kopie raz wysoko, nie martw sie
No tak tylko wyglada :ico_haha_01: Ale tak cichutko dzis siedzi,ze az sie niepokoje,tylko czasami jakis drobny ruch,odzwyczailam sie ,ze sie nie rusza jak zwykla :ico_noniewiem:Miszka-a tak jak patrze na Twojego synka w tym serduszku to akby otworzyl oczka to juz taki gotowy do porodu sie wydaje dojrzaly facet
Roznie pisza,ale wczoraj przeczytalam ze od konca 27 tygodniaOd ktorego tyg sie zaczyna 3 trymest???
no tak tylko ja terz zmienilam suwaczek i juz nie wiem w ktorym tyg jestem :ico_haha_01:Roznie pisza,ale wczoraj przeczytalam ze od konca 27 tygodnia
nie wiem bo nie wiem w ktorym tygodniu jestes, nie masz suwaczka :ico_noniewiem:a ja kiedy zaczne????????
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość