A jakie ciacho robisz?
biszkopt z galaretką i truskawkami oczywiście :-D na ciasto robie nowy krem, wyczytałam w gazetce z przepisami ale nie wiem co z tego wyjdzie bo na razie jest strasznie lejący :ico_szoking:
A mi się jakos smutno zrobiło, własnie dzwoniła teściowa i powiedziała że dwa dni temu zmarł ojciec mojego męża, nie znałam tego faceta, mój mąż też go nie znał (jak teściowa wrociła po porodzie ze szpitala to jego rzeczy już nie było i jego oczywiście też czyli prawie tak samo jak u Gosiperełki) no znał go jedynie z rozpraw o alimenty.
Mimo to mi smutno. :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-06-21, 11:07 ]
Ulamisiula moja kuzynka "zza płota" tez ma na imie Monika i też rodzi w lipcu ale jest świetną kucharą i to mi się nie zgodziło a już myślałam ze to ta sama :ico_oczko: :-D Wpadlibyście i do mnie na kawkę :ico_haha_01:
[ Dodano: 2008-06-21, 11:19 ]
co robienia jedzenia ma 2 lewe ręce.Nie gotuje wogóle.Troche tego nie rozumiem
ja też tego nie rozumiem , przecież nie każdemu musi wszystko wychodzic na ah i oh ale trzeba próbować. Ja uważam że każdy potrafi gotować, trzeba tylko trochę chęci i cierpliwości.
A ja ciasto prawie skończyłam zostało mi tylko galaretke wylać na wierzch, kremik wyszedł smaczny ale mam nadzieje ze jeszcze troszke "stwardnie" bo w takiej konsystencji to cięzko będzie ukroic to ciacho :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-06-21, 11:21 ]
Moze sie to zmiani jak sie mały urodzi
na to bym nie liczyła :ico_nienie: potem będzie miała robote przy dziecku i to pewnie będzie jej wymówka. To kto gotuje w ich domu? A ona pracuje?