martam21, ja tylko z m. teraz jezdze do marketu, ewentualnie mówie mu co trzeba i on kupuje. sama do sklepu nie chodze, nawet tego koło domu bo czasem mi sie w kolejce słabo robiło, poza tym tu sa wscibskie baby i mnie wkurzają....
co do telefonów i pytan czy sie turlam jeszcze itp. to czasem ktos niesmiało napisze do mnie, znajomi raczej pytaja m. albo mame moją itp. bo wiedzą że to drazni :ico_oczko: zreszta ja mówiłam że mój termin to ostatnie dni czerwca, to pewnie za tydzien sie pytania zaczną. :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-06-23, 12:30 ]
ja mam nadzieje że jak mnie łapna skurcze to sie oczysci u mnie naturalnie co trzeba bo zawsze jak miałam bóle @owe to własnie taki objaw miałam że na kibelku co chwila.
a tam, meżem sie nie bede przejmowała, on i tak obstawia że w II fazie porodu zemdleje :ico_haha_01: tylko mu mówie zeby sie zdazył ocknąć jak dzidzię na brzuch położą, moze by jaka fote cyknął :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
oj, aj tu sobie hihihi a jak pomysle czasem o porodzie to mnie taki strach opanowuje :ico_olaboga: ale staram sie pozytywnie myłsec i czarne mysli szybko przeganiam...