czesc kochane
po tak długiej nieobecności :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
mam jeszcze komputer cioci ale jakoś nie miałam czasu bo jak miałam to brat szukał samochodu ale znalazł więc będę częściej tzn do poniedziałku bo w poniedziałek chyba oddamy bo już w sobotę minął tydzień ,jakoś tak głupio wiem że ciocia mi nie powie jak będzie jej potrzebny a powie żebyśmy dalej mieli
Madzisko gratuluję pracy ,śliczna panna z Anulki :ico_brawa_01:
kamizela czekamy na relację
kasiekk Pelus jak zwykle czarujący i minki pierwsza klasa :-D super że macie mężusia przy sobie
Natashka, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla oskarka za nocnikoanie
u nas bez zmian tzn. kubusiowi tak jak większości nie przeszkadzają siczki w majteczkach i tak jak większość pocieszam sie że całe lato przed nami :ico_oczko: :ico_olaboga: :ico_oczko:
aniu super ,czekamy na relacje z kolacji i oczywiscie z urodzinek
Gabi Wszystkiego najlepszego , dużo zdrówka i radosnego dzieciństwa dniu 2 urodzin życzą ciociaPata z Kubusiem i tatusiem kubusia
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
madziu faktycznie ta nauczycielka Danielka jakaś nie mądrą :ico_puknij: wakcje :one: :one: :one: jak Gabi mam nadzieje że lepiej dziś :ico_oczko:
dobranoc kochane postaram się zaglądnąć jutro :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: :ico_papa: