czesc :D
Dzis bylam u endokrynologa i mam ladne wyniki tsh :D :ico_brawa_01: :ico_oczko:
mam zmniejszona dawke leku i odrazu mi sie polepszyl humor...
Jagna30 brzusio fajny, a rozstepow to nie masz prawie wogole, a jak to z poprzednich ciaz to nie ma sie co martwic :ico_oczko:
witam dziewczyny ja po wizycie u gina .I mam niespodzianke mala sie przekrecila wiec czekam z niecierpliwoscia na normalne rozwiazanie oby bylo szczesliwe a nie w polowie okarze sie ze musza mi robic cesarke.Ale poczekamy zobaczymy.A tak ogolnie dzidzia ok
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: u mnie terz na poczatku miala byc cesrka bo mala sie poprzecznie ulozyla i nie miala ochoty przekrecic..i juz sie przyzwyczailam a tu kolejna wizyta i ginekolog oswiatcza ze naturalny porod, to byl szok :ico_szoking: , ale co tam moze i dobrze, byle by dac rade:))))
U mnie wszystko ok jak narazie, chociaż ciężar brzucha już mi poważnie doskwiera. Dzidzia bardziej się rozpycha i jeździ po żebrach i innych kościach a najbardziej lubi po żołądku. Oj wtedy to soki żołądkowe sięgają mi gardła - czytaj zgaga. Do tego ma czkawkę taką śmieszną
hym.. moja mala sie rowniez rozpycha lubi mi dokuczac, lewa str mam chyba juz skopana:P...a czkawke ma czesto, ale to niby dobrze, bo plucka ksztaltuje:)
pozdro milego wieczorka :ico_ciezarowka: