mamamonia, ja jednorazowo to 30-40 odciagne :ico_placzek: ostatnio to raz dziennie mu tylko moje daje bo wiecej nie ma ,mecze sie caly dzien zeby te 90 czy 100 odciagnac a kacper zjada tak po 125 zjada raz nawet 140 zjadl :ico_szoking: pije strasznie duzo ,ta metoda wlasnie odciagam i nici mam nadzieje ze mi sie zwiekszy to mleko tak jak na poczatku 120 to w 15 minut odciagalam .karmi pije tylko u nas w sklepach go nie ma tylko w zabce dostepne
Oj kochana to ja nie wiem jak jeszcze mogę pomóc... A może to kwestia laktatora? Sama ni wiem czym to może być spowodowane. Mówią że odciąganie może u niektórych prowadzić do zaniknięcia pokarmu. U mnie jest odwrotnie. Jak walczyłam z Julą 6 dni na samym cycusiu, a ona się wkurzała za to i nie dojadała to pokarmu po tych 6 dniach miałam o połowę mniej... A jak odciągam to od razu więcej...
Faktycznie mało przybrał wtedy.
No nic, najważniejsze żeby się dzieciaczki najadały. Sztuczne mleko nie jest takie złe. Tam jest też bardzo dużo witamin. Dziecko przynajmniej się nie stresuje i najada do syta.