24 cze 2008, 21:00
jestem , ale aktualnie nadrabiam zaległosci w czytaniu :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-06-24, 21:39 ]
Dobra pewnie nie odpisze na wszystko ale coś tam skrobnę , a więc
Kicia bandamki świetne, szczególnie podoboają mi się te za 49,00zł , kurde ale ta cena ciutek mnie odstraszyła choć w przeliczeniu na jedną bandamke nie jest źle , ja jednak chyba poczekam bo kuzynka obiecała przywieźć małemu z Chorwacji w prezencie mam nadzieje że nie zapomni :ico_oczko:
Justyna Sto lat dla Marcelinki , spóźnione życzonka od Olusia :ico_buziaczki_big:
Majandra nawet nie wiesz z jaką adrenalinką czytałam twoje posty :-D będzie dzidziuś czy nie będzie? ;) i jednak nic z tego hihi , pewnie troszke odetchnęłaś co?
Ewasiek Michałek taki mały "pakuś" w przyszłości może pracować w ochronie ;) z resztą jak mój Olo haha
Zdjęcia super, fajnie otwiera buźke jak się smieje przynajmniej możesz zęby uwiecznić na fotce ,
aha Ulamisiula w tabelce możesz zaznaczyć że zęby Oluś ma już 2, dwie dolne jedynki (jedna widoczna, druga tylko kreseczka) reszty nie da sobie obejrzeć
Dominisiu duuuuuuuużooooooo zdrowia dla Ciebie i Jasia. Taka słoneczna pogoda a wy chorzy :ico_olaboga: ale ja glupiutka jestem przeciez nie wiem jaka u was pogoda :ico_puknij:
Nicola z tym prasowaniem to ja mam to samo, cholernie cięzko mi się do tego zabrać :ico_noniewiem: Chociaż ostatnio jak się zawzięłam to całą górę wyprasowałam zeszło mi do 23.30 ale przynajmniej miałam satysfakcję
Ulamisiula wiesz że to samo miałam pisać... Olka też biorą za starszego a potem się dziwią jak mówie że ma 9 miesięcy. Ostatnio tak myslałam ze skoro faktycznie wygląda na starszego to ludzie pewnie się zastanawiają czemu taki duży chłopczyk sam nie chodzi hihihi
Justyna "twoja bandamka" dla mnie rewelka ale u Olka raczej by się nie sprawdziła bo patrząc do góry będzie widział daszek a to nie da mu spokoju, zaraz będzie łapskami sięgał i ciągnął :ico_zly:
Mamo zuzi próbowałam sobie wyobrazić jak Nelcia siada z pozycji brzuszkowej i jakoś ciemnota jestem i nie potrafie, Olek śmiga do siadania tylko i wyłącznie z plecków, jak zostawie go na brzuchu to najpierw mig na plecy a potem siada.
Justyna bombowy prezent na DZien Ojca, czemu wczesniej tego nie napisałaś chybabym podkradła :ico_wstydzioch: a tak Kubeczek z napisem TATA musiał wystarczyć hehe Ale mężus i tak zadowolony :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-06-24, 21:43 ]
a u nas dziś tyle nowości :ico_brawa_01:
Olek dziś pierwszy raz pił z kubka niekapka i powiem wam że już to opanował, dałam mu najpierw bez tego zaworka żeby wiedział że w srodku jest soczek a potem wpakowałam zaworek i myślę "teraz się męcz" :ico_oczko: ale on dwie próby i już miał opanowane cwaniak :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Poza tym dzis pierwszy raz zrobił siku do nocnika, wczesniej jak go sadzałam to płakał więc zrobiłam dłuższą przerwę a dziś już bez strachu i na dodatek zrobił co trzeba.
Takie pierdoły a tyle radości dla rodziców :ico_puknij:
[ Dodano: 2008-06-24, 21:45 ]
Łoj zapomniałam o buziakach dla naszej Zuzi więc już sie poprawiam
Zuzinko wszystkiego naj naj :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: