no dokladnie, bo potem tlumacz sie ze tak sie nie pisze tylko inaczej, nie chce tak.Erik :ico_brawa_01: pisownia na pewno wynika z zamieszkania za granicą?
fajnie, to bedzie maly Olus :-D chyba taki jest skrot od tego imienia nie, a ja nie chce miec dawac dwoch imionMy też musielismy zdecydowac sie na imię miedzynarodowe i będzie Alexander Piotr (drugie imię za Tatusiem). Ja chciałam Alexander Christian (mój brat ma na imię Chrystian), ale Pio stwierdził że syn musi mieć drugie imie po ojcu i już :ico_oczko:

no wlasnie ja nie wiem od jakiego to imienia jest skrot. My staramy sie nie mowic po imieniu zeby nam sie kolejne nie znudzilo :-DPati85, ja nie wiem skad Polacy wytrzasneli ten skrót, bo nijak sie ma do imienia... :ico_noniewiem: my mówimy do Synka-Alek, Aluś...
kochana no to widze, ze zakupki byly udane, nie martw sie co maz powie, moze nie bedzie tak zle, w koncu to dla Waszej coreczki :-D nie ma co kasiorki zalowac choc wiem i rozumiem bo moj maz tez tylko patrzyl na cen yi kiwal glowa, a nie mozna tego uzywanego kupic mowil :ico_puknij: ja mowie ze nie, bo chce nowe. Oni nie rozumieja ze kobieta chce jak najlepsze wszystko dla dzidzi a tym bardziej, ze to pierwsze dzieckoTylko maz jak zerknie na karte nie bedzie zadowolony :ico_olaboga: bo watpiw ze w 200F sie zmiescilam :ico_placzek:
ja kupilam wozek uzywany wiec juz dosyc zaoszczedzilam :-D poza tym tatus juz pomalu zdaje sobie sprawe ze bedzie mial przerabane z nami 2 :-D :ico_brawa_01:ja mowie ze nie, bo chce nowe. Oni nie rozumieja ze kobieta chce jak najlepsze wszystko dla dzidzi a tym bardziej, ze to pierwsze dziecko
hi hi tez co rusz latam do pokoju i ogladam ciuszki dzis tez ogladalam i nie moge sie doczekac kiedy juz nasz synek bedzie z namiTeraz ciagle ogladam i rozpakowuje :ico_oczko: nawet pampersy sobie rozwinelam :ico_noniewiem: wiecie jakie malutenkie :ico_brawa_01: oj ale te male popki beda slodasko w nich wygladac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość