25 cze 2008, 20:21
a ja jak na razie nie miałam problemow na szczepieniach, bo mi rosnie mały strongman i dzielna jest z niej panna :ico_haha_01:
ale glizdunia zdziwiło mnie to ze w zamian za płacz, tzn za ten bol poszczepienny kupiliscie jej przytulanke, ja bym powiem szczerze na to nie wpadła, chyba jeszcze az tak dzieciaczki nie kojarza co sie dzieje :ico_noniewiem:
jesli chodzi o tv to ja nie jestem zadnym przeciwnikiem, sama lubie poogladac jakis fajny program czy film - ost nawet A powiekszył pakiet zeby miec HBO itp, wiec jest co ogladac...a Mila oglada tv zawsze rano, zanim zdaze przygotowac sniadanko, teraz akurat przypadło jej patrzec na " You can dance " ale potancuje sobie do tego :-D , ma swoj ulubiony program BOOGIE BEEBIES gdzie tancza cwicza i spiewaja i przy tym ma radoche i cały czas rusza sie w rytm muzyki i wstaje i kuca i kreci sie na pupie i wystarczy ze jej powiem ze czas na boogie beebies to ona od razu leci i sieda przed tv, no i jeszcze TELETUBIES lubi, ale to patrzy tylko z 5-10 przed drzemka jak zjada deserek, moim zdaniem wazne jest kontrolowanie tego co dziecko oglada i ile czasu poswieca na tv, jak nad tym sie zapanuje to krzywdy sie dziecku nie wyrzadzi tym ze sie pozwoli patrzec na tv :-)