no i jestem, jak zwykle po przerwie :)
zdjęcia wszystkie świetne, kamizela :ico_szoking: jak ja bym chciała tak wyglądać.... w zeszłym roku było super bo karmiłam i byłam chudzina już 2 miesiące po porodzie, ale teraz :ico_olaboga: fałda na brzuchu mi się ze spodni wylewa :ico_wstydzioch: a najgorsze jest to, że ja nie potrafię się powstrzymac przed słodyczami...
Jagodka też super zdjęcia i strojnisia mała :)
Maycia jak zwykle słodka i śliczna - do zjedzenia!
ladybird23, zazdroszczę remontu, mnie się jakiś marzy... tylko żeby było już po :-D
co do szczepienia to jeszcze nie byłyśmy ale musimy chyba iść :ico_noniewiem: nikt mi nic nie powiedział jak byłam ostatnio w poradni :ico_zly: na pneumokoki też poczekam do 2 roku życia bo teraz mnie nie stać, a poza tym Iga i tak w domu więc bez sensu
Iga jak była malutka to nawet nie zapłakała przy szczepieniach, ale teraz to już nie jetem taka pewna, bo jak miała ostatnio tą trzydniówkę i byłyśmy chyba ze 3 razy na badaniu to tak się darła, że szok :ico_olaboga: normalnie jakby ją ze skóry obdzierali i uspokajała się dopiero na korytarzu :ico_noniewiem: - tylko swoją droga to ta lekarka to jak z workiem ziemniaków się obchodzi z dziećmi, to nie dziwota że płaczą :ico_puknij: :ico_zly:
no to Wam napisałam hihihi
acha Sikorka ja bym jechała z siostrą, trzeba jakoś tego Sikora przekonać :ico_oczko: i nie wiem czy Ci dziękowałam za miłe słowa na nasz temat :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Doris trzymam kciuki WOW!!! ciężka decyzja, ale chyba na dobre idziecie i skorzystacie z tego a jak sama mówisz wrócić zawsze można
Glizdunia cosz ten Twój wykombinował :ico_olaboga: dla mnie fajka to to samo co palenie ... :ico_noniewiem: