wlasnie tam dzwonilam i powiedzieli ze dzisiaj zaplaca..noo brak slow
a teraz to dokladnie czytam i okazuje sie ze musze im odeslac podpisana umowe i potwierdzenie znizek
Eve twoje posty normalnie mobilizują mnie do zrobienia czegoś w kierunku nauki języka :ico_sorki: niby coś tam umie ale gdyby przyszło mi coś powiedziec to chyba z godzine musiałabym myśleć jak to ując w słowa :ico_placzek: A ty to widze śmigasz engliszem jak sie patrzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja ostatnio jakoś późno chodzę spać i wstaję w sumie przed 7. No i uświadomiłam sobie,że już ponad 9 miesięcy nie było mi dane spać do 9.
Ja też od jakiegoś czasu kładę sie dopiero koło 23.00 czasem później. A jeśli chodzi o wstawanie to ostatnio wspominaliśmy z mężem czasy przedOlkowe i sobotnie spanie do 10.00 :ico_oczko: I żebyscie czsem nie myslały ze teraz narzekamy, oczywiscie zdarza się pomarzyć o dłuższym spaniu ale te nasze brzdące dają tyle radości że to lepsze niż spanie :-D :-D
A ja się wkurzam bo od czasu jak zaczeły sie te cholerne mecze moj mąż wlewa w siebie po 3 piwa co wieczór :ico_zly: a brzuch z dnia na dzien większy i nie pomaga tłumaczenie że sobie szkodzi, on ma na to jedną odpowiedź: filtruje nerki :ico_puknij: :ico_puknij: chyba przestane się do niego odzywać :ico_zly:
( a tak nawiasem mówiąc to okres mi się chyba zbliża dlatego tak mi wszystko przeszkadza :-D )
[ Dodano: 2008-06-27, 21:08 ]
Justyna wolałabym Cie na tt ale trzymam kciuki żeby temp Marcelince spadła i żebyście obie pojechały do Wiednia, bo nie ma to jak rodzinka w komplecie.
A na ile macie jechać ??
[ Dodano: 2008-06-27, 21:19 ]
mogę wam wkleic kilka fotek??
Olek na nocniku
a to z parku miniatur
[ Dodano: 2008-06-27, 22:19 ]
chyba zmykam spać, tak więc do jutra dziewczynki