i jak, przeprosił czy sie biedaczysko męczyło na kanapie ? :-DNie przeprasza-nie spi ze mna.Proste.
Ulamisiula Benio ma śliczną buźke :ico_brawa_01: i jaki super traktor w tle :ico_haha_02:
no zna się facet na rzeczy :-DBenio wie co dobre
Z tym oswajaniem masz racje , na początku Olek był przerażony jak go posadziłam, a teraz lajcik :ico_oczko:Oluś ma super tron! Chyba i ja musze kupić nocniczek dla Zuzi, niech się oswaja.
Oj to silna wola u 'Ciebie ja pewnie bym sie skusiła :-D Chociaż to niejedzenie po 20.00 nawet całkiem nieźle mi idzie, tylko czasami cos tam podjem :ico_oczko:Żeby nie było- nie uległam pokusie, pizzy nie było
Ja też tak chcę :ico_placzek: Moje dziecko po prostu jakby mialo zegarek w głowie, godz 6.00 i już jedzie: dedededede , ata ata ata itp a od wczoraj doszło nowe słowko "aga" :ico_oczko:Zuzia obudziła się o 6.45, wstała sobie, a ja bez słowa podeszłam i dałam jej smoczka, położyłam ją. A ona zasnęła jakby był środek nocy i śpi dalej.
Ja domek wysprzątałam na błysk nawet porządki w szafie zrobiłam :ico_puknij: oczywiscie czesc wczoraj a czesc dzis. Olek poszedł z babcią na spacer , mężus szoruje auto a ja zabieram sie za pieczenie. Jutro na cały dzien przyjeżdza do nas mooja kolezanka ze studiów z mężem, za miesiąc będą mieli dzidziusia :ico_brawa_01: