Kajunia25, GRATULUJEEEEEEEEEEEEEE:) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kasia g., gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja sobie daje radę z moją 3 i nie narzekam jest po prostu rewelacyjnie :ico_oczko: więc ty też spokojnie dasz radę i strasznie się cieszę że kolejne marzenie się spełnia :ico_oczko: A powiedz mi kochana skąd jesteś ??Właśnie zastanawiam się, jak sobie poradzę z dwójeczką malutkich dzieciaczków ale to było moje marzenie i jestem gotowa na wszelkie nowe doświadczenia :ico_haha_02:
A ja z Kujawsko-pomorskiego :ico_placzek: To troszkę daleko :ico_placzek:A ja jestem z lubuskiego :ico_oczko:
a właśnie nie powiem ci że mam super właśnie teraz mam super 200x lepiej niż z jednym dzieckiem i 100x lepiej niż z dwójka te starszaki idą sie bawić a ja jestem tylko dla Miłego a do tego jak robie obiad to córa przyjdzie i mi małego nakarmi i sie nim zajmie czasami sie bija które ma sie z nim bawić ale mówię ci jest super są bardzo zżytym rodzeństwem :ico_oczko:Ika202: podziwiam, naprawdę podziwiam jak dajesz sobie radę z trójeczką!!! :ico_sorki: :ico_sorki:
ja też :ico_oczko:nie moge sie doczekać:)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Craiglum i 1 gość