hejka,wrocilam wlasnie z pracy i co zastalam :ico_szoking: ...w domku bajzel taki ze plakac sie chce..ide do gory i slysze ze Maya mnie wola z sypialni zza zamknietych drzwi....A. usnal...ona rozrabiala.... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ....nawet przejsc sie nie dalo...dostala cyca,tatus opierdziel i poszli spac.....ja oczywiscie dom wysprzatac musze :ico_zly: ...dobrze ze obiad od wczoraj :ico_sorki: :ico_oczko: a na pocieszenie deserek i puszka pepsi :ico_wstydzioch:
Jagodka...no co Ty...to normalne...nie win siebie ze Cie ludzie wkurzają :ico_puknij: ...mi by do glowy nie przyszlo byc przybita z powodu tego ze mnie tescie draznią...nawet gdybys przesadzala to co z tego?!nie musisz wszystkich kochac,czasem ktos Ci gra na nerwach nawet jak nie zrobil Ci nic zlego...za żywota i juz :-D ....ja wstyd sie przyznac ale czesto tak mam ze jak mi ktos nie gra to juz nie staram sie go polubic nawet....i podchodze obojetnie....a ze to Twoi tescie,ze mieszkacie blisko?i co z tego!matka jestes swietna-sama widzialam!wiec koniec z pierdolami!!!! :-D
Pati,to widze po rozmiarach ze Krystek tez drobny kolezka :-D co go dopadlo,oby zeby bo szkoda by bylo zeby sie pochorowal :ico_olaboga:
Lady, :ico_brawa_01: :-D dla Mili za nowe umiejetnosci,fajnie ze mama pokazuje jej zwierzatka...to najlepiej uczy!!!my w PL tez duzo jej pokazywalismy na zywo ale teraz w UK to ma kontakt tylko z kotami i psami....ale za to zaden nam nie umknie :ico_haha_01:
Kamizela,dzieki za info o Massumi.... :ico_oczko: