30 cze 2008, 22:07
jasma dzis rozmawiałam z mama mojego dziecka i poleca bardzo Wołomin- nie odsyłaja, podobno zyczliwi, super opieka i pustki. a z warszawskich to podobno z Inflanckiej nie odsyłają....
ja byłam dzis na Kasprzaka w Instytucie- kolejka spooora, chyba do ktg... weszłam na oddział i pod pokoj lekarzy- wychodzi facet a ja buzka rozesmiana- poznałam lekarza ktory 5 lat temu był przy moim porodzie- i mowie mu o tym,. potem spytałam pielegniarki o jego nazwisko bo byłam w takim szoku ze znow nie spojrzałam kto to :ico_haha_01:
Poinformował mnie o wszystkim i zaprowadził pod stosowny pokoj i zawołał pielegniarke, która zapisała mnie na pierwszy wolny termin- 11. lipiec od 12stej, trzeba przyjsc ze skierowaniem cc, peselem i ostatnim usg i bedzie rozmowa z lekarzem ktory zadecyduje czy sie kwalifikuje czy nie...
zobaczymy
dzis juz nie moge zliczyc stawiania sie i miałam najwiecej skurczy jak dotad, ze chyba w koncu łykne pierwszy raz te nospe.... czy Wy tez latacie do łazienki ciagle? Nie mowie o biegunce tylkoo normalnym... chyba ze mi sie przemiana materii polepszyła :ico_haha_01: