wisienko to ile mieliście stopni w NY ,że tu Ci chłodno :ico_szoking: chyba, że to kwestia wilgotności...
Ja też nie moge uwierzyć, że niebawem nasze dzieci będa miały roczek, a Szymuś będzie pierwszy :ico_brawa_01:
Yvone życze wytrwałości w ostatnich miesiącach nauki,, ale potem , wow będziesz już doktorem :ico_brawa_01: :-D
karolina Dobrze, że już amelka lepiej ze spaniem. Co do pozycji to Tośke zawsze znajduje tak powykręcaną, że normalnie czasem aż śmiać mi się chce , oto przykąłd jak przedwczoraj zasnęła:
A co do Narni to mnie się też film bardzo podobał, do tego stopnia, że postanowiłam sobie przypomnieć całość i teraz się zaczytuje. Czytałam kroniki w dzieciństwie ale szczerze niewiele pamietam, a że kiedyś dostałam od kogoć caklość po angielsku to sobie przy okazji ćwicze język bo ostatnio mało go urzywam :-D
Tosi ostatnio się buzia nie zamyka :-D wiekszości rozmawia soebi po swoijemu ale przkomiczne to jest.
Ostatnio chyba odkryła co to echo bo zawsze jak idziemy jakąś klatką schodowa to takie fajne dzwieki z siebie wydaje i słucha jaki pogłos jest :-D
Do tego teraz na topie jest chiowanie się, ale że ona myśli że jak ona mnie nie widzi to ja jej też to też porzkomicznie wygląda, np. zasłania sobie głowe książką a potem odsłania i czeka że się zdziwie :-D albo chowa się za dzrzwiami , dupke całą widać ale myśli że jej nie ma.
Raczkowac dalej nie raczkuje, za to wszedzie się doturla albo dopełznie, ostatnio wyciagneła z kontaktu ładowarke iz aczeła ją odgryzac, albo doczołgala się do szafki z płytami i wszystki rozwaliła na podłodze,a ja się zastanawiałam co tak cicho :ico_olaboga: a to znaczy że łobuz coś broi! :-D