02 lip 2008, 13:07
heloooo :-D
buziaczki dla "zdechlaczków" :ico_buziaczki_big: ,niech wam szybko przechodzi choróbsko :ico_nienie:
muszę się czymś pochwalić,bo mnie duma :ico_oczko: rozpiera,a mianowicie,Bartek wczoraj cały dzień przechodził bez pieluszki(nie chciał założyć) i nie było żadnej wpadki i dziś poszliśmy na zakupy i też nie było wpadki.Z wołaniem na razie jest różnie(zwykle woła),ale jak Go zapytam i chce siusiu to bez oporów robi do noczniczka albo na trawkę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: .Oby się tylko nie zmieniło to może niebawem będziemy potzrebowac pampersa tylko na noc :ico_brawa_01: .
Maziu ja bym nie pozwoliła na chlapanie w wodzie w czasie choroby(jestem straszna panikara),ale dziś tak gorąco,że pewnie to Matyldzi nie zaszkodzi jak się troszkę pochlapie :-)
Asiu mam nadzieję,że już zadna się nie wykruszy,bo i tak starsznie maaaałłłłłłłłłło się nas zrobiło :ico_placzek: .Ja jak wrócę do pracy też pewnie nie będę miała czasu na neta,więc się nie dziwię,ale ja dopiero za rok się wybieram :-) .Co do Wiki ,to marudzi bo może jej tak wygodnirej.Dzieci wykorzystują ,że niedawno rodzice by im nieba uchylili,żeby tylko wszystko było ok,to jak się poprawiło też powinni być na każde wezwanie.Przerabiałam to z Dominisiem,też po chorobie ciężko było wrócić do codzienności :ico_oczko:
spadam na kawkę,może komuś :ico_kawa: ,ale nie mam żadnego ciasta :ico_wstydzioch: