02 lip 2008, 13:38
cześć wszystkim!!!!
kurcze tak was sobie czasem podczytuję i faktycznie oststnio niewiele się tutaj dzieje, ale muszę przyznać że bardzo zainmteresowała mnie wymiana zdań juli i kamilki, czytałam z zainteresowaniem ;) w końcu jakiś ogień heheh
kamilko twoje posty stają się coraz bardziej ostre i cięte, ale nie mam nic przeciwko temu, w koncu znamy się juz dosyć długo i pora zdjąć maski i nie bać sie że się kogoś urazi tylko wyrazic szczerze swoją opinię
madziorka na weselu wyglądaliście rewelacyjnie :ico_brawa_01:
frydza no to masz jazdę z wikunią hehehe no cóż nich się mała ćwiczy, pewnie juz biega jak szalona co?
moja Kali jeszcze nie chodzi sama, tylko przy mebelkach, ale przynajmniej już coraz mniej na palcach...
a propos , mam pytanie:
czy wszstkie dzieci oprócz Kali już chodzą?
STO LAT DLA EMI!!!!! DUŻO ZDRÓWKA I KOLOROWEGO DZIECIŃSTWA!!!!!
JULI ale ten twój Krzysio słodki, normalnie zawsze mnie rozwala, co do twoje trybu życia, to nie mam nic przeciwko chociaż pewnie sama tak hbhym nie potrafiła, chociaż był taki moment że miałam podobnie: praca, studia, Kalinka, a jeszcze do tego Tomek nie pracował.... ale jakoś wszystko się unormowało i jest git!:) tyle że dla ciebie takie zawirowania to chyba normalka heheh i z tego co tu czytam to jesteś mistrzynią zamieszania heheh kurcze chciałabym Cię kiedyś poznać, bardzo lubie takich ludzi.... pełnych życia, nie biojących się podejmować ryzykownych decyzji, żyjących w zgodzie ze swoja naturą, nazywam ich kolorowymi ptakami
Alinko udanego wyjazdu!!!
kurcze tak dawno mnie nie było że nie wiem co jeszcze napisać.... heheh jak zwykle
napiszę Wam jeszcze o tym że oglądałam wczoraj po raz kolejny "Skazanego na bluesa" i kurcze dziewczyny, nie wiem dlaczego ale ten film na mnie strasznie oddziałuje, normalnie za każdym razem ryczę jak bóbr, przemyśluję sobie całe życie i odśeiwżam dyskografię Dżemu... echhhhh... znowu prze ztydzień będe chodzić przydżumiona... hie hie