Kochana, szczupła to ja ostatni raz byłam w liceum :-D także ja to mogę drużynę piłkarską podłączyć pod siebie :-D zapasków u mnie, jak w dużym magazynie :-)jeszcze jak nie jestes szczupla to zapaski masz na jakis miesiac :-D
:-D :-D :-D to prawie jak u mnie :ico_haha_01:także ja to mogę drużynę piłkarską podłączyć pod siebie :-D
no co Ty.. :ico_wstydzioch: serio? wiesz... ona taka "robocza" raczej :-)ananke, wiesz co sobie tak pomyslalam ze moglabys jeszcze wkleic ta liste co zrobilas z zakupami dla dzidzi na I stronke :-)
oki, to juz wrzuciłam, a jak znajdę czas to "pomolestuję" doświadczone bardziej koleżanki, żeby nam cos podpowiedziały :-)no serio nie wiem jeszcze czy do tej listy trzeba cos dodac ...ale taka lista sprzydala by sie :-)
no wiesz :-) w Polsce byłam nauczycielką ale chyba mocno odwykłam :-)upssss ja Cie podziwiam musisz miec duzo cierpliwosci :-)

te cholerne hormony ja sie dzisiaj tez poplakalam bo mnie M wkurzyl :ico_zly:Kochana to normalne... hormony pracują... minie... a jak masz ochotę to popłacz...
normalka ja sie tez przed kazda wizyta denerwuje ....bedzie dobrzeja to mam nerwy przed jutrem... heh.. ale mam nadzieję, że będzie wszystko oki...

noo, to z tej okazji ja też sie poryczałam... solidaryzacja pełną gębą :-D ale i tak mam nerwa i mam nadzieję, że będzie dobrze... heh.. tylko jak ja dożyję jutra? :-)normalka ja sie tez przed kazda wizyta denerwuje ....bedzie dobrze
no właśnie, no właśnie - święta racja...pamietaj ze nie jestes sama... a z malucha bedziesz miala tyle pociechy i radosci jak z niczego innego zobaczysz
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość