no a co :ico_oczko: a powiedz czym ty sie zajmujesz bo widzę że taka oblatana jesteś w sprawach wystroju :ico_oczko:wow ale jesteś odważna !!
wiem przestudiowałam na ten temat wszystko i jeszcze do tego dołożyć dietkę bogatą w wapń i magnez i powinno być git :ico_oczko:Dziewczynki podobno na 100% można jak się starasz przed owólacją
niektóre plemniki rekordziści z chromosomem X potrafią przeżyć tydzień :ico_oczko:72 godzin na jajeczko

nie ma za co tylko zaglądaj częściej :ico_oczko:IKA dzieki za pamieć, buziaczki :ico_oczko:
teraz już w miarę unormował mi sie @ i nie będę brała tabletek zawsze źle znosiłam hormony :ico_noniewiem: I byś pokazała jakieś aktualne zdjęcia naszych dziewczyn :ico_oczko:Byłam u mojego gina po tabletki anty i zapisał mi Logest bo kiedyś brałam, jak zaczęłam brać to miałam 17 dni miesiączkę,
no to super hobby :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja sie interesowałam grafiką komputerową :ico_oczko:Wystrój i organizacja to moje hobbi .
dziękuje bardzo :ico_oczko:Ika202, powodzenia w zachodzeniu w ciąże z dziewczynką. :ico_oczko:
to to jestem chętna mogę je wziąć chociaż od razu bo ja mam miejsce :-D a co byś chciała za to?? :ico_noniewiem:Ika202, jak dziewczynka to masz ode mnie ubranka :-D reklamuje sie gdzie sie da bo nie mam juz miejsca w szafie :ico_oczko:
a skąd ten apetyt czyżbyś w ciąży była :ico_ciezarowka: :-Dmam smaka na seler naciowy z gruszka :-D
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość