[ Dodano: 2008-07-05, 11:07 ]
lulu81, Trzymam kciuki abyś znalazła fajne lokum i żebyście z Filipkiem sobie je pięknie urządzili i żeby było bardzo przytulne :) Tak jak Aga napisała, jesteśmy tu po to żeby się wspierać!!!! Nie zapominaj o tym!!!
madzia22, Jak nie teraz to kiedy? Widocznie tak ma być , za kilka lat będą już odchowane i Ty będziesz szczęśliwą mamuśką cudownych brzdąców. Ja jak idę z moim na spacer w podwójnym wózeczku to taka duma mnie rozpiera, że szok :) Ludzie się patrzą i pewnie myślą : "Jak ona daje radę" A ja tak je kocham, że nie mogę nie dać rady :) Bardzo się cieszę, że prawdopodobnie kolejna lutóweczka będzie miała dzidzię :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
katelajdka, I bardzo dobrze, że sobie odpoczęłaś!!! Zazdroszczę czytania ksiązki, co czytałaś? A z dziećmi tak to już jest, że zmieniają sobie pory spania a dziadkowie są od rozpieszczania i rozpuszczania :)
aga0406 ALe macie fajnie z tymi górami, nie martw się Wojtusiem, musi mieć troszkę sinaków !!! Bo wakacje są od tego aby szaleć na całego :-D Dzieci szybko się przyzwyczają do nowego środowiska w domu też sobie poradzi :)
karolas :ico_szoking: :ico_szoking: Szok z siostrą, ale kurde tak to jest, że jak się chce pomocy to twardo trzeba powiedzieć, że się potrzebuje pomocy, bo oni w tych szpitalach to się za Bogów mają. Jak dobrze, że nic się jej nie stało i mam nadzieję, że uda się jakoś ją ukarać!!! :ico_zly: :ico_zly:
małgorzatka :ico_tort: i dużo buziaków dla Martusi z okazji miesiąca :) I dobrze, że z pępuszkiem już lepiej :-)
Iwonka :ico_placzek: :ico_placzek: Przykro mi z powodu Twojego pieska :ico_placzek: :ico_placzek:
myszka Głowa do góry!!! Małymi kroczkami spełniesz swoje marzenia!!! Czasami jest się na dnie ale zawsze można wypłynąć na powierzchnię trzeba tylko zebrać w sobie dużo siły i stawić wszystkiemu czoła. Trzymam kciuki!!!
Urodzinki jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzonka. Dostałam od mojej mamy chrzestnej piękny portfelik, jak będę miałą chwilkę to zrobię fotkę i od męża zawieszkę na łańcuszek bo chciałam bardzo ale teraz jestem zła bo wydałą dużo więcej pieniędzy niż przewidywałam, do tego wybierał z kolegą i pewnie jak to facet musiał się popisać. Niespodzianka piękna ale nastpnym razem chyba pojadę z nim wybierać dla siebie prezenta. Żal mi tym bardziej, że ja biżutów nie noszę prawie wcale, raczj od święta :)
Jutro wreszcie wracją moi rodzice i oddaję psa emigranta, nie będę musiała już jeździć i podlewać kwiaty bo z dwójką dzieciaczków się umęczyłam. Wczoraj byłam u mojej przyjaciółki zobaczyć moją córeczką chrzestną, jest taka śliczna! Moje chłopaki też się spisały bo były bardzo grzeczne jak nigdy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Wracając podjechałąm po kuzynkę i pojechałyśmy na rolki :) Dzieciaki w wózek a my na zmianę pachałyśmy i dzisiaj czuję jak mój kręgosłup daje znaki że wczoraj by eksploatowany :) Nogi jakoś nie bolą :)
Dzisiaj jeszcze jadę podlać kwaitki i przy okazji na spacerek, jeszcze muszę psa wykąpać, żeby pachniał jak jego państwo wrócą :) Miłego dnia i jeszcze raz wszystkeigo naj dla Karolas!!!
[ Dodano: 2008-07-05, 13:02 ]
A teraz dodaję moje fotki z "córeczką" i z rolek :)
Borysek czesze Nadię, aby ślicznie wyszłą na fotce :)
Szczęśliwa mama :)
Trochę sportu :)