Welcome again :-) Wpadłam rozruszać wątek :ico_oczko: Helenka już padła, Krzyś kończy sprzątać, babcia też już kima, a Ania na tt :ico_oczko:
Madziorka, widzę, że przedurodzinowa impreza Lelka udana :-) Fotki jak zwykle super!!! Co do butelek, to Helenka też je bardzo lubi, ale szklanych nie dajemy, bo Szpak butelkami tłucze w co się da. Dostaje więc tylko plastikowe hehe.
Co do naszej "imprezki" to raczej skromnie było, dlatego, że żadnej rodzinki tu nie mamy. Wstałyśmy rano z Lenką, zrobiłyśmy 2 sałtki i zupkę, później wrócił tatuś (ze służby) i przywiózł torcik, który czekał sobie do 16.45. Następnie wybraliśmy się po prezencik dla Szpaka (rowerek). Helenusia zadowolona, całą drogę ze sklepu jechała swoim nowym pojazdem. Po powrocie nasza jubilatka padła, w międzyczasie przyjechała babcia i o 16.45 zrobiliśmy torcik. Helenka chciała wziąć ogień ze świeczki do rączki, więc tatuś pomógł Szpaczkowi zdmuchnąć hehe. I to by było na tyle. Później jeszcze jeden spacerek i na basen już było za późno. Ale nadrobiliśmy dzisiaj :-) . Pojechaliśmy do aqua parku, gdzie był specjalny basen dla niemowląt i małych dzieci. Helenka zachwycona - nie chciała wyjść z wody. Tylko przy okazji aparat nam wpadł do wody :ico_placzek: Mam nadzieję, że jak wyschnie to będzie działał i że odzyskamy zdjęcia z basenu, bo urodzinowe na szczęście wczoraj zgrałam. Krzyś na basenie zrobił kilka komórą, ale to nie to samo...
Zapomniałabym - dziś roczek kończy
Wanesska!!!!!!! 100 lat, 100 lat :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: No i udanych wakacji :-)
[ Dodano: 2008-07-05, 22:10 ]
Heleneczka na swoim prezenciku :-)
Torcik
Helenka częstuje się pierwsza swoim torcikiem :-)
Już dosyć tych zdjęć tatusiu!
Po torciku trzeba zmienić kreację, bo poprzednia nadaje się tylko do prania hehe
Zdjęcie z basenu, robione komórą (Szpak niezadowolony, bo musi wyjść z wody)