DZIEWCZYNY TZN. KATELAJDKA,MALGOSIA,IWONKA ELLEPATI ITD.. No bardzo sie ciesze ze wy sie cieszycie naszym szczęsciem hi hi hi co do działeczki ;) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: To nasze marzenie od dawna ale bylo bardzo mało realne teraz dzieki temu mieszkaniu troche zaczęlam bardziej wierzyc w jego zrealizowanie tego marzenia;)
Jednak moi rodzice są temu planowi przeciwni zdecydowanie chociaz nawet nie znają naszego planu do końca.
Byli dzis u nas a własciwie u mnie na kawce bo mam dzis imieninki hi hi jak to ELLEPATI pieknie podkreśliła karteczką :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: wiec stawiam spoznioną wieczorna kawusie wam wszystkim ale wczesniej cały dzien nie mialam odpalonego kompa bo bylam samiutka w domku do 15.00 i całe zakupy na weekend musialam sama zrobic bo mąż w pracy i upiec ciasto porobic deserki no i posprzątac mieszkanko ;) ale dałam rade hi hi
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: No to stawiam spoznione ale jest ;)
No tak wiec byli moi rodzice na tej kawce i doslownie na koniec wizytki jak juz sie zbierali padlo pytanko co z ta dzialką a my ze jeszcze nie wiemy do konca ze rozmyslamy ;)
Na to tata stanowczo odradzając nam pomysl budowania sie i w ogole jak ja sobie poradze na odludziu z dwojką dzeci sama i bez pracy-kurde przeciez jestem jakby nie bylo na urlopie wychowawczym a czekaja na mnie i cchą mnie juz scianac jakby co do pracy co prawda nie chcialam powracac do KFC ale tak rozmyslam bo teraz chcieliby mnie szkolic na wyzsze stanowisko na managera i lepsza kaska no rozmyslam na d tym dlatego ze wiem ze w KFC jest o tyle dobrze ze z grafikiem idzie sie dogadac i moze nawet w innych kwestiach tez ;)
Na czas az dzieci nie podrosną to KFC nie byloby zle a pozniej za jakis czas kto powiedzial ze nie moge zmienic pracy przeciez nie musze tam zostac do emeryturki hahahahahahahhha ale moi tego nie rozumieją niestety i to mnie boli:(((((((
Wbijają mi czarny scenariusz ze sie pogrązymy ze nie damy rady itd. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Bardzo smutno zakonczyly sie moje imieninki niestety bo ja oczywiscie bire sobie za bardzo do serca. I znow kolejny raz nie mam w nich oparcia tylko znow są przeciwni mama moze tak nie odziwo ale tata to stanowczo powiedzial nawet ze"pies z kulawą nogą ci tam nigdy do was nie przyjedzie" :(((((No kurde bo faktycznie to jest full drogi az 30 minut sie tam jedzie,poza tym to nie wioska tylko gminne masteczko bardzo czyste ładne wszystko jest pod ręka :)))) Jak nie cche ja go nie potrzebuje nie musi przyjezdzac ;) jak kuleje.
Ale chodzi mi o to ze zamiast nas wesprzec fajnie ze młodzi jestescie całe zycie przed wami jasne sporobujcie damy razem jakos rade to oni nie tylko mysla o sobie ach szkoda gadac......................................
Ja nie oczekuje zeby mnie sponsorowali no to to nie ale kurde juz tyle razy aobie gadalismy z mezem ze np. Kacpi ma 5 lat ile razy przez te 5 lat dziadek zadzwoil albo wziął gdzies wnuka na spacer sam od sibie!!!!!-ani razu wyobrazacie sobie to :(
I wiele innych spraw tego typu jest o ktorych nawet przykro pisac. Tescie np. teraz pojechali wczoraj na 3 tygodnie nad morze no i za tydzien szwagierka dowozi i Kacperka na dwa tygodnie a przeciez nie musieli go brac bo to ich wakacje ;)
ach dobra nie bede wam sie tu zalic :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Od początku rodzice mowili ze ciezko nam bedzie bo ja slabą mam prace i tylko z jednej pensjii jak damy rade z dwojka dzeci jak doszla Amelusia a jakos dajemy rade !!!!!! mamy marzenia i chcemy zeby sie spelnily ;)
MADZIA22 ale czadersko kolejna ciezaroweczka chyba bedzie z nami jupi, dasz rade tym sie dziewczyno nie martw kazda matka jednego szkraba sie boi czy da rade a jeszcze jak z kaską krucho to w ogole sie boi ale prawie kazda sobie swietnie radzi przynajmniej lutowe mamy podwojne sobie swietnie radzą;)-ja sie ciesze za Ciebie narazie bo wiem ze w szoku mozesz byc ale spoko dasz rade tego jestem pewna wiem po sobie bo tez sie maga ale to mega ałam kochana ;)
ELLEPATI Jeny jak zobaczylam te fotki z Cytadelii na rolkach tak mi sie na wspomnienia zebralo, Pati pamietasz......... jak uczylas mnie jezdzic na rolkach ;) to byly piekne chwile nawet sie wtedy sporo kumplowalysmy i uczylas mnie matmy i anglika fajne czasy i nadal sie lubimy hi hi hi i lubic bedziemy teraz mamy znow pelno tematow bo dzieci w jednakowym wieku bardzo sie ciesze ze odnowilysmy znajomosc Pati :)
Zdjecia malutkiej chrzesniaczki cudne i ten piekny kapelusik no cudna :))))) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: