08 lip 2008, 17:25
Hej!
widzę ,że dziś różnie...
Glizdunia ja jak walczę z łupieżem to najlepiej nizoralem. Rewelka jest też szampon z vichy! no i z firmy kadus, ale nie wiem czy tam dostaniesz. I pokazuj rogówkę małpo! :-D
Sikorka ale nieźle się zaczyna integracja...hehehe, moja na szczęście nie zrzuci nic na czyjś balkon...ale pewnie nie raz przyprowadzimy kogoś z placu zabaw...
Anza pisz co u Was!
Pati na 90% przyjedziemy, ale raczej w sobotę ok? bo wpadła mi fucha z pracy i nie powiem, że te pieniądze nie są dla mnie ważne...muszę trochę zadbać o moją pozycję poza pracą...dobra?
Doris fotki widziałam już na naszej klasie, są fantastyczne! mnie tam bardziej od pogody, że może nie za ciepło itp...to zdziwił fakt, że Kiniulka w tym pontonie bez rękawków...a jakby wpadła do wody? nie bałaś się? ale generalnie ślicznie! a jak się spało w namiocie? No i wiesz...wiesz co ja w Kopernicy przeżywałam lata temu...eeeeeeee........nikt nie wie....ale było mi tam fantastycznie, kolonie...chyba 6-7klasa podstawówki...super, rpzypomniałaś mi to wszystko!
u mnie ok, młoda spała dziś znów sama i aż do 8!!! w pracy zajob, padam z nóg...jutro do lekarza jedziemy i chciałam se potem po sklepach polatać...a prawdopodobnie będę musiała i tak jechać do pracy!!! :ico_zly: w czwartek cały dzień w pracy, żeby odrobić jutro...a w piątek nonono do 16, a potem jeszcze jadę na fuchę...mam dość...mam ochotę wyjść z tej pracy i nie wracać...i ciągle nie mam żadnego lokalu na oku :ico_placzek:
a teraz idę, sprzątnęłam z Hanutą przy nodze, ona teraz śpi, J jak zwykle na tenisie...a ja idę szukać sprzętu, bo mi na sierpień znów dodatkowe pozapracowe klientki się rysują :ico_haha_01:
na razie!
a! jeszcze coś...młodej się odparzyła cipka...ma kilka takich krost czerwonych, raczej swędzących...już chyba z tydzień...robię bepanthenem, tormentiolem, kartoflanką i nic...ciągle ma to i ma...czym mogę jeszcze spróbować??????