Hejka
A u nas kolejny dzionek minął i kolejny bardzo spokojny. Normalnie jestem pod wrażeniem jak mój Syncio zniósł przejęcia opieki nad nim przez obcą osobę :ico_szoking:
Dzisiaj był z Nianią od 9 rano do 17 i wszystko było w jak najlepszym porządku :ico_brawa_01: Nad wszystkim oczywiście czuwa Radek to moje oko kontrolne nad Nianią :ico_oczko: On by zaraz meldował jakby coś było nie w porządku
A ja dzisiaj zrobiłam pazurki i byłam na spotkaniu z szefem i już w przyszły tygodniu do pracy. Ale jestem bardzo zadowolona z przebiegu rozmowy i kasa się zgadza hihi i szef fajny gościu. Tak więc póki co wszystko dobrze idzie i oby tak dalej.
Kurczę musiałabym jakieś fotki Wam wstawić ale jakoś czasu brak może wieczorkiem je
wrzucę jak dzieciaki pójdą spać bo już tu Wojtek mi kombinuje przy kompie hihi
Katelajdka no to Bartuś sporo waży :ico_brawa_01:
Wojtek może do 11 kg dobija a jest mi go ciężko nosić a co dopiero Twój Klocuszek dźwigać :ico_olaboga: :-)
Dorotko pewnie że pamiętamy!!!!!!!!!!!!!!!! Miło że zajrzałaś!!!!!! Wiemy że masz egzaminki i pilnie się uczysz :-D
Evciu Piękne fotki!!!! Aż zazdrość bierze :ico_wstydzioch: Ja mam cichą nadzieję ze pod koniec sierpnia też uda nam się wyskoczyć na parę dni nad morze :ico_noniewiem:
W piątek widzimy się na kawce!! :ico_brawa_01:
Aniu ja jeszcze zaległe życzonka urodzinkowe! Sto lat i spełnienia marzeń!!!!!!!! :ico_tort: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
[ Dodano: 2008-07-09, 20:46 ]
Oto zdjęcia z odpoczynku
Na basenie
Zasnąłem :-D
Radzio
Kraków
Z chrzestną
Wojtuś i gołąbki
Braciszki
Przy Mickiewiczu
Moje kochane góry