dzieki dziewczyny
no jakos sie musze trzymac, mam nadzieje ze wkoncu mi powie co postanowil i nie bedzie mi glendzil calymi wieczorami :ico_noniewiem:
A ja byłam wczoraj w lumpeksie i wyszukałam dla małego bojówki dżinsowe firmy next
a moj dzisiaj sie wzbogacil o jeansy z nexta :-D
Kocura Bura, wiem cos o tych badziewnych rzeczach, wiesz ja tez jestem wybredna szczegolnie jesli chodzi o ciuchy dla Szymona wiec wole zeby mi tesciowa ubran dla niego nie kupowala :ico_nienie: ma kilka takich prezentow to wykorzystam po domu :ico_wstydzioch:
no i widzisz tesciowa pewnie mysli ze na spacerki jezdzi tym wozkiem co sama kupila :ico_haha_01:
Powiem tylko Eve, ze Ty mi cos na szerokie wody pasujesz a nie na Slawkow ;-)
ale uroslam w sobie..hih :ico_wstydzioch:
ale wiesz, ja wiem ze nam moze byc tu lepiej, lepsza kaska, tansze wszystko sami jestemy sobie poradzic ze wszystkim
ale cos czuje w kosciach ze czeka mnie powrot z decyzji mojego M :ico_noniewiem:
ja nie chce zeby on sie tu meczyl i meczyl mnie tym gledzeniem jaki on to nieszczesliwy tutaj :ico_puknij: , moja mama mowi zebym go przekonala no ja moge mu powiedziec ze zostajemy ale codziennie bede wysluchiwac ze on chce wracac :ico_olaboga:
Szymon zasnal, w foteliku nie chcial wiec wozek poszedl w ruch
a mialo juz byc tak pieknie :ico_placzek:
ide kurczaka smazyc bo pewnie zaraz M wroci BAAARDZO ZMECZONY :ico_puknij: