Ale mnie firmy bobaskowe rozpieszczają - dziś przesylka od Nestle
Ja dostałam dziś dwie :ico_brawa_01: Hipp i Nestle a jutro mame wysyłam do Rossmana :ico_brawa_01:
USG w porządku , bioderka OK :ico_sorki: Ale płaczu przy tym było :ico_olaboga: Czy wasze dzieciaczki też płaczą na widok obcych?? Bo Olusiow to zdarza sie dosyć często i teraz nawet się ciesze że teściowa czasem z nim zostaje jak jestem w pracy bo inaczej rzadko widywałaby Olka a głupio by mi było gdyby płakał na jej widok :ico_wstydzioch:
Kocurka ale świetne fociary , Zuzik jaki śliczny.
Mamo zuzi dzieki za linka z tym krzeselkiem bo faktycznie na tym poprzednim zastanawialam sie gdzie to dziecko ma siedzieć :ico_szoking: Hmm ale i tak wydaje mi sie to krzesełko mało wygodne :-D
zaraz doczytam co tam jeszcze pisalyscie wiec c.d.n
[ Dodano: 2008-02-28, 20:55 ]
przyszło do mnie pismo z Sądu, że mam jakieś błędy formalne uzupełnić
pewnie chodzi o jakąś kasę bo Sąd za darmo niczego nie tknie :ico_nienie:
eSKa chyba Tobie podobało się Zuzi krzesełko do karmienia
masz racje , ale ja chyba jescze poczekam no chyba że w sobote zaszaleje :ico_oczko: Bo nie wiem czy wam pisalam ale mam zamiar męza wyciągnąc do Zabrza tam podobno jest fajny duzy sklep dla dzieci (Lalka też o nim pisała) i planuje kupić wózek, fotelik no i zobaczymy co tam jeszcze będzie fajnego, moze jakies buciorki malutkie. Oby tylko męzus do soboty auto naprawił, dzis poleciał do garazu zaraz po obiadku i cos tam grzebie.
Dominisia podoba mi sie twój fotelik, kurcze tylko raczej nie przekonam męza bo pewnie cena go odstraszy, ale naprawdę jest super (fotelik oczywiści :ico_oczko: )
[ Dodano: 2008-02-28, 20:58 ]
Dobra na razie zmykam, mam jeszcze kupe roboty, musze ogarnąć mieszkanko bo jutro teściowa jest przy małym i nie chce żeby pomyślała że ja bałaganiara jestem :-D , trzeba ubrać poduchy i kołdre, zrobić śniadanko na jutro do pracki, oprysznicować sie no i jescze zupke gotuje dla Olusia na jutro. Tyle rzeczy do zrobienia aja najchętniej to wskoczylabym do łózka :ico_spanko: