no ja bede zaraz spraztac wiec nie wiem czy pozniej bede, ale bym zjadla plackow ziemniaczanych :ico_noniewiem: tylko nie bede na tarce tarkowac a nie mam takiej maszyny :ico_placzek:Ide kochane ogarnac ten stragan ,po mojej komodzie,zjawie sie za godzinke :-D O ile nie bedziecie juz spaly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mozna mozna zaraz ja tam walne jak bede cos robila na dole zeby jej nie zostawiec samej co by mi gdzies nie ziala :ico_oczko:albo przynajmniej jak bedzie mial dwa bo nie wiem czy tak od razu mozna malucha w tym klasc

No prosze!Moja dobra kolezanka,pracuje w szkole specjalnej,tutaj w Anglii,zajmuje sie dziecmi autystycznymi.Ona jest po resocjalizacji i pedagogice specjalnej.Ma z tej pracy mase satysfakcji,ostatni jej podopieczny autystyk zaczal mowic!Mozesz sobie wyobrazic jacy szczesliwi byli rodzice:)miszka Pogoda jest przepiękna słoneczko mocno grzeje :) a zajęcie związane jest z osobami niepełnosprawnymi umyslowo w róznym stopniu , jak Antka troszke "odchowam "chce pracować w szkole specjalnej albo na wczesnej interwencji )
:ico_brawa_01: hihihih Igolina miala miec taki sam zestew :ico_haha_01: ale szfa mi nie potrzebna a komoda i lozeczko z IKEA wychodza o polowe taniej wiec sie nie zdecydowalam-chociaz bardzo mi sie podoba :ico_brawa_01:co do łóżeczka i innych bajerów, ja chyba kupie cos takiego
http://www.argos.ie/webap....jpg&imageText=
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość