ehhhh jedyne wyjscie z konta kaske wyplacic i w skarpecie trzymac :-D
ja bym w ten sposób nic nie zaoszczędziła,bo jak mam w domku kasę to mi łatwiej po nią sięgać jak idę na zakupy i te pieniążki idą jak woda :-D
Kicia, no to rowerek powiadasz hehe, kolejna gimnastyka dla mamy :-)
no właśnie,ja nie byłam za tym rowerkiem bo dla mnie wydatek na marne dla takiego malucha rowerek ale oni tacy napalenie na te rowerki :ico_olaboga: a miałam przyjść do teściów bo chrzestna Kacperka chciała żebyśmy sobie sami go wybrali no i pojechaliśmy do sklepu ale dostali dziś i jutro dopiero będą skręcone więc dostałam kasę i mam iść jutro po niego.Tak nie lubię chodzić do rodziców Ł bo po pierwsze nalatam sie z małym za wszystkie czasy bo on jak widzi Kubę raczkującego to biega za nim a wiadomo mamusia musi prowadzać no a po drugie to zawsze sie tam wkurzam bo co chwile słyszę jakieś głupie teksty pod naszym adresem i co chwile wychwalanie Kuby a na Kacperka nikt dobrego słowa nie powie i za bardzo nikt na niego uwagi nie zwraca,tylko Kuba i Kuba.A Kacper taki słodki,śmieję sie do wszystkich.W ogóle nic nie marudził.Dziś był tam wujek Ł i wyobraźcie sobie że Kuba i Kacper stoją obok siebie a ten pożegnał się tylko z Kubą i sobie poszedł tak jakby tam Kacpra wogóle nie było,nawet na niego nie spojrzał :ico_puknij: no i podobne sytuacje co chwile,ogólnie dziadek cały czas krytykuje Kacpra a Kuba jest na cudowniejszy na świecie,no tak mi przykro jest zawsze że szok :ico_placzek: sorki że tak dużo na smęciłam.Ale zupełnie tego nie rozumiem jak tak można.
"Ty sie chyba na niej wyzywasz" Czujecie motyw???
też to znam z autopsji.Strasznie wkurzające.Jak mały się urodził to na początku płakał jak go przebierałam albo zmieniałam pieluchę to mówili do niego "co za zła matka,tak męczy synusia"i tak kilka razy dziennie.
Ł dziś dzwonił,ogólnie nie dzwoni co dzień ale dziś pogadaliśmy sobie dłuuugo i tak mi sie fajnie humor przez to poprawił,super :-D
Na jutro rano zaplanowałam wycieczke na "szmatki"
no to życze owocnych łowów :-D
A wicie co :ico_placzek: Ł mnie prosił żebym dała mu nasz aparat bo Ł kumpel znów jest w Polsce bo mu wujek zmarł no i będę jakieś 3 tygodnie bez aparatu :ico_placzek: jak dla mnie to tak jakbym była bez telefonu.
[ Dodano: 2008-07-11, 21:57 ]
Ewasiek ale mały na tym ostatnim zdjęciu to widać że zmęczony,fajne zdjęcia a Misio tez pulchniutki co??no śliczny jest :-D a ty odpoczęłaś??
Eve to ten facet co siostra miała z nim zamieszkać jak wy jechaliście do UK?Wiesz ja bym chyba nie wybaczyła zdrady chyba że facet by sie bardzo starał i bym widziała że mu na mnie zależy chociaż nie wiem jak by to wyszło wszystko w praniu bo mówić sobie można.
Coś jeszcze miałam napisać i zapomniałam :ico_noniewiem: