może Pinko skoro jesteś z Wrocławia, to pomyśl, może jakbyś chciała jakieś nie strojne ciuszki, czyli te podstawowe-śpiochy, body itp. to byś się skusiła na jakiś komplet i Kuba by Ci podrzucił, bo są solidne, mają śliczne aplikacje i kolory-miej to po prostu na uwadze jak będziesz chciała kupić śpioszki w sklepie :-)
Chętnie skorzystam, jeśli jest taka okazja, dzięki, że proponujesz, śpiochów już raczej nie używam, ale body jak najbardziej i rajstopki, jeśli tam będą. Jutro jednak jade do Polanicy na wakacje i będę do Wrocławia przyjeżdżała co 2 tygodnie na rehabilitację, więc może w któryś taki mój przyjazd.... ale to się jeszcze zgadamy. Na razie Ula ma dużo ciuszków, bo dostałam od koleżanki po jej rocznym maluchu :-) Dzięki, że o mnie pomyślałaś :-)
a właśnie-Pinko i Mariola pytam Was, bo Wasze dziewczynki już mają spore ząbki-myjecie je już? Bo kupiłam taką szczoteczkę gumową na palca, ale nie wiem czy to już konieczne???
Rozmawiałam ze stomatologiem i na razie nie ma takiej potrzeby żeby te ząbki myć, Ula ma gryzaczki ze szczoteczką i nimi jak się bawi i gryzie, to troszkę tą szczoteczką szoruje sobie :-) ale niczym więcej jej nie myję tych ząbków.
kosztował 289zł :ico_szoking: nawet jakbym miała bardzo dużo pieniędzy to nie dałabym tyle za trzy kawałki szmatki :ico_puknij: ale będę szukała dalej :ico_sorki:
Masakra, też bym tyle nie dała.... a popatrz sobie w marketach, tam zawsze dostaniesz taniej i ładne są te kostiumy, a teraz wyprzedaże :-)
Dzwonila Iwona Maja ma zabka
Super, gratulacje :-)
Uciekam dokończyć pakowanie i idę spać....
Acha a urodzinki nam się udały, Ula była grzeczna, była tam też inna mama z taką młodszą od Uli o dwa tygodnie dziewczynką i bardzo nam zazdrościła włosków... hehehhe stwierdziła, ze swojej kupi perukę, dziwna jakaś, wogóle mowiła, że tej małej daje już kiełbasę i inne dziwne rzeczy... bo musi się oswajać ze smakami... :ico_puknij: jakaś nienormalna :ico_noniewiem:
Dobra zmykam
Papapapa