hej zapomnialam o nowym watku
wczoraj w nocy pisalam do was na starym wiec wkleje:
hej
a u nas imprezka zakonczona hihi bylo wesolo,hucznie i gwarno
kolezanka zrobila lelkowi piekny tort, motylka owocowego, naprawde dzielo sztuki tylko ja zbyt zakrecona bylam i zapomnialam o fotce a buu dopiero w trakcie krojenia mnie olsnilo.. tak mi żal :ico_placzek:
ale pysznie smakowal
lelus byl podekscytowany
wołał swoje : "JAAA" hehe
kochany
i chodzil sobie ladnie sam, pierwszy raz w domu. ale mial publicznosc wiec zrozumiale
ja oczywiscie w takich momentach jestem zbyt podekscytowana i nienagadana hehe wiec w ferworze zabawy zapomnialam o jedzeniu i dopiero niedawno zjadlam pierwszy posilek od sniadania , i znalazlam w lodowce nietknieta salatke truskawkowo-melonowa hehe no coz zdarza sie hihi (ostatnio taki numer zrobilam na swojej 18stce kiedy kumpel po polnocy znalalazl w lodowce przygotowane przez moja mame ciasto na te okazje hehe )
ale i tak duuzo jedzonka zostalo
zrobilam nowa salatke z winogron kurczaka i czosnku.. zrobila furrore. hehe pyszna!
fotki pokaze jak zgram na fotosik...
poki co dopijamy drinki z A i pewnie pojdziemy zaraz spac...
do naszej kruszynki :-D
a dzisiaj?
uff ale jestem niezywa
nie wiedzialam ze po 3 drinkach bede miala kaca
dla mnie najgorsza jest wtedy podroz samochodem. wykancza i powoduje mdlosci bleee
piekna dzis pogoda
chcialam ciekawiej dzien spedzic ale moj mezulek kochany uparl sie grac w pile
ostatni mecz w sezonie..
pojechalismy z nim, kibicowalam robilam fotki i bawilam sie w kapitana bo bylam glosniejsza hihi
no a potem pojechalismy do centrum. poogladac festiwal latyno amerykanski ale bez rewelacji
wiec posiedzielismy sobie na plazy
tutaj co roku robia taka sztuczna plaze, z piachem. lezakami, barem i muza na zywo hehe
fajnie nawet, jesli slonce swieci
po tym jeszcze rundka po najglosniejszej slynacej z nocnych klubow, pubow ulicy w miescie, niestety nam jeszcze nieznanej hehe hihi
ale juz oblokalismy klubu zeby zabawic tam jak moja mama przyleci
takze caly dzien na nogach ufff
teraz podleczylam sie goracym rosolkiem i zimnym piwkiem hihi i juz mi lepiej hehe
[ Dodano: 2008-07-13, 21:27 ]
witam nowa mamusie.. wpadaj do nas !!!
asiulka ale sobie emi wypoczywa, wakacje na maxa hihi
gratki zebalkow! ja bylam w szoku jak jednego dnia wypatrzylam dwa u lelka. a u ciebie az 4? szok
edytko my tez sadzamy lelka na nocnik ale na razie z lenustwa tylko rano. on zawsze po wypiciu butli robi kupke wiec wykorzystuje ten czas hihi pozniej juz jest albo poza domem albo mama zapomina :ico_wstydzioch:
madzia cos mi sie pokrecilo. myslalam ze wy na wczasy nad morze jedziecie. zapomnialam ze przeciec na plaze macie niedaleko
super taki wypadzik nad morzem zaliczyc. jak sie marcinkowi w pociagu podobalo?
ja sie ciesze ze lelek ma okazje podrozowania publicznymi srodkami lokomocji jak autobusy.. bo to super sprawa dla dzieciakow. i jak uspolecznia
lapie konakty z ludzmi. zagaduje, z dziecmi za raczki sie trzyma w busie hihi fajnie hihi
kamila jak tam po imprezie?
u mnie jeszcze jedna przekaska i jeszcze jedno piwo i wracam do siebie hihi
aniu gratki kierowco!
[ Dodano: 2008-07-13, 21:32 ]

lelek robi akuku