Hejka,
Gie, jezeli chodzi o te bole kosci, to ja tez mam cos takiego - tylko, ze u mnie jest to jedno miejsce. Od czasu do czasu dopada mnie taki straszny bol w prawym udzie - wysoko, przy zlaczeniu z miednica.. i nie da sie nic zrobic, ani masaze, ani nogi w gorze. Ja to czuje nie jako wlasnie bol kosci i stawu, ciezko opisac.
Zastanawiam sie, czy to dziecko moze mi jakis nerw uciskac.. bo nigdy czegos takiego nie mialam i ten bol bardzo nieregularny jest.
Jagna30 , ja z moim wczoraj pojechalam na zakupy.. mamy wszystko dla maluszka (oprocz wozka i lozeczka). Ale.. wozek mamy juz upatrzony, podobnie z lozeczkiem.. wiec teraz pozostaje mi tylko przeczekac tydzien (moj wlasnie dzisiaj rano wyjechal na delegacje 6-dniowa :ico_olaboga: troche sie dziko czuje.. sama, bez znajomych wokol :ico_noniewiem: ).
Zdecydowalismy sie na wozeczek firmy Jane, oto link:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... em_guide:5
Jest on on o tyle fajny, ze ma tylko 2 elementy, a dziala jak 3 w 1... po prostu ta czerwona gondolka to nic innego jak fotelik samochodowy rozkladany totalnie na plasko.. szukalam innych modeli, zaden (oprocz tego) nie rozklada sie idealnie na plasko.. a na tym mi zalezalo. Tak wiec mieszkania nie zagracimy :-) ...cena tutaj to ok 299 euro - nie funtow - (w promocji) czyli ok 977 zl.
Jezeli chodzi o lozeczko, to bedziemy miec b.podobne do tego z obrazka
http://www.tuttibambini.co.uk/products_ ... W%20AP.jpg
Zalezalo nam na modelu z kolkami i opuszczana boczna sciana. Co o nim sadzicie?? Cena to niecale 200 euro (wraz z materacem) czyli ok 653 zl.
Nie wydaje mi sie to az tak strasznie duzym wydatkiem, szczegolnie za nowe rzeczy, za granica.. gdzie tanio ogolnie nie jest :ico_noniewiem:
Aaa do nas do miasta wesole miasteczko przyjechalo i wczoraj parady byly.. To wesole miasteczko jest gigantyczne w porownaniu z tymi, co po polskich miastach jezdza.. i tyle roznych karuzeli ma, a ja nie moge sie na nich pokrecic :ico_placzek: :ico_placzek: az mi zal d... sciska :-D
Pocieszajace jest to, ze oni co roku o tej samej porze przyjezdzaja, zostaja na okolo tydzien.. wiec za rok to juz z moim i z synkiem razem sie wybierzemy :-D
Hip hip kura! :ico_brawa_01:
Spokojnej niedzieli :-)