Witam
Mało się tu ostatnimi czasy udzielam ale często czytam co u Was.
Ja mam taki młyn. Mąż rzuca jutro pracę i szukamy nowej bo ma tylko 2 miesiące na napisanie pracy mgr i ta obecna praca miała być tylko tymczasowa a jakoś już przeszło rok pracuje. Trochę Mu szkoda bo szefa i ludzi ma naprawdę super w firmie ale trzeba się rozwijać a nie stać w miejscu. Także komputer u nas jest ciągle przez męża okupowany :ico_placzek:
Kicia10, super ten rowerek. Dzięki Tobie wiemy co kupić Małemu na roczek. Już oglądałam na allegro :ico_brawa_01: Także dzięki wielkie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Nie mogę się doczekać kiedy nasze maluchy będą już takie większe i będą tak dużo gadać
Ja też już nie mogę się doczekać. Krystianek jest coraz fajniejszy i śpi coraz dłużej. Dziś do 9.00 spał :ico_brawa_01:
I nauczył się klaskać i tak mu się to podoba, że dziś nawet przez sen klaskał i się śmiał.
A jak mamy gości to tak się popisuje. Na raz próbuje klaskać machać i szaleje jak nie wiem co :-D
Gratuluję pierwszego ząbka :ico_brawa_01:
Widzę, że też masz przewalone u teściów. Ja postanowiłam się już nimi w ogóle nie przejmować. Jak ostatnio tu byli to prasowałam sobie i w ogóle z nimi nie gadałam. przynajmniej mnie nie wkurzyli :ico_haha_01: Wiem, że to trochę niegrzeczne ale co tam.
Kocura Bura Krystianek nie dość, że śpi z nami w pokoju to jeszcze z nami w łóżku :ico_wstydzioch: Ja wiem, że to źle ale jestem od niego uzależniona i tak fajnie mi się z nim śpi. No i przesypiam dzięki temu całe noce bo jak się obudzi to dam cyca i śpi dalej.
Ale Zuzia fajnie śpi. Krystian nigdy nie zasnął na brzuchu.
Zuzia jest taka kochana i ciągle uśmiechnięta. A w tej czapusi różowej wygląda bosko.
Ewasiek Pewnie ciężko jest Wam dojść do Siebie po wakacjach. Bo my do teraz wspominamy :ico_noniewiem: Zdjęcia super.
Resztę poodpisuję potem bo teraz już padam