QUNICK rocznik niby jest wbity 1996 ale jak patrzelismy z mężem na typy tego Mondeo to on wyglada juz na 97rok ma te inne lampy z tyłu no ale ja tam nie wnikam, zaraz fotki moze zamieszczę ;) naszej bryczki hi hi hi.
Fajnie ze dziewczynki praktycznie zdrowe i ze impra sie udała :) ize Ninka juz coraz lepiej smiga :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A Amelka tez wybrała to samo pieniążki i rożźaniec ale głownie kaske ;)
MAGDZINKA jeny ale sie narobiło kobieto całe szczęscie ze wam nic nie jest uuuuuuuufff a mała jak to zniosła płakała wystraszona???
Nie martw sie wyjazdem do gdańska teraz tylko dziekuj Bogu ze tak sie to skończyło ale swoją droga nie rozumiem tego zobacz prosisz Boga o pomoc zeby tylko szczęliwie to przejachac i trach więc ja oczywiscie jak to ja bym głowkowala ze to moze jakiś znak? Moze jakaś przestroga???
Dobrze ze jednak zostałas jeszcze przy tym cycusiu uf i szpital z głowy :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
MALGOSIU brzuszek śliczniutki i jak wysoko chyba masz go wyzej niz przy Wojtusiu co? No i pieknie wyglądasz:)
Fajnie ze macie teraz wasz aparat no to bedzie pełno foteczek Wojtusia i niedługo moze siostruni hi hi hi ;)-gorace gratulacje zakupu aparatu.
KAJUNIA25 wesz co jak Melcia miała kiedys chrypke to jej tantum verde mialam psiknac dwa razy dxziennie lub 3 razy po jednym psiku ;)
Nie martw sie Asia sama wyczai moment z pojdzie nawet nie spostrzezesz kiedy co i jak ;)
MAMACIA ale fajny filmik hhhhhm az zapragnęłam dzidziuska ;) nie no juz nie mogę ale tak bym chciala czuc znow zapach noworodka i tego malutkiego ciałka i tej bliskości jeny szura mnie wie przepraszam. Ja chyba mam ten instynkt matki czy nie?hi hi hi hi
LULUS łe jeny zapalenie jajnikow to niedobrze a gdzies ty sie tego nabawiła znow co? To musi bolec uuuuuuu to moze sobie wygrzewaj termoforem albo jak? biedaczku trzymaj sie tam dzielnie :) :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
KATELAJDKA no to fajnie masz ze juz po szczepieniu, my przez to ze Amelcia brała teraz antybiotyk bedziemy troszkę pozniej isc odstęp musi byc, poza tym ospa w Poznaniu panuje i przychodnie są pełne ospiarzy ;)
No to Bartolini długi ze ho ho ho moze koszykarz Ci rośnie ;)?
Amelka nie wiem ile mierzy hm ale na pewno nie tyle hi hi hi to kluska jest raczej
DOROTA.M. jeny ale sie narobiło i u Ciebie tez :ico_olaboga:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Ja ci tu fotki wysyłam w mailu a ty takie problemy masz :(,sorki nie wiedzialam bo nie mialam kiedy na TT wejsc . No to co do nieporozumień z teściową i meżem to ja osobiscie przyznaje racje innym dziewczynom, ze to tylko i wyłacznie twoja decyzja kiedy wrocic do pracy cchesz i czy cchesz Agatke do łobka wysłać!!!! Nie tesciowa i nawet nie maż to ty jestes mamą i twoja sprawa. Jasne ze jak tyle sie znia widzisz to sie przywiązałaś zobacz jak Magdzince było trodno i nadal chyba jest chodzic do pracy i jak tęskni do małej a ty jeszcze szkoła to mi sie to w głwoie nie miesci :(
Dla pocieszenia dodam ze tez mam spiecie z meżem tylko o cos znaczniej mniejszego błachostka i taka głupota ze szkoda pisać ale tak mnie wkurzył gościu ze musialam go do pionu sprowadzic znów,raz na jakiś czas musze bo ten typ to tak ma cholercia hahahahaha
No a mysle e jak wyciągniesz pierwsza ręke to sie nicnie stanie choc powiem szczerze ze u nas ja nigdy prawie nie robie tego tylko maż hi hi hi,uparciuch ze mnie no ale co i tez zle sie czuje jak za długo nie gadamy ale twarzielke zgrywam ;)
Bedzie dobrze głowa do gory spoko, ciche dni miną i bedzie si ale tak mysleze moze pogadaj z tesciową ze jak ty to widzisz i ze to twoja sprawa a ona nie powinna tak mowic i tyle :)
Szkda ze nie udało Ci sie zaliczyc egzaminu, no wąłsnie pamiętam jak tu przyjechałas pytałam cie i jak ci poszło a ty ze spoko hm co za świrek z tego gostka no zobacz i musialo na ciebie trafic akurat. Nieraz tak jest kogos sobie wymyslą i go obleją tak seeeeeeeee nie?
Bedzie dobrze, teraz pewnie siedzisz i soie materialy przypominasz i bedzie dobrze zaliczysz napewno :) tylko sie nie przejmuj innymi sprawami teraz tylko sie skup zeby nie miec z głowy to, podrowionka i buziczki :)z Poznania i szybkiego powrotu do zdroweczka pełnego dla Agatki :)
Sto tysięcy uściskow od Melci dla Agaci hi hi hi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA GRATULACJE CO DO AUTKA no my sie cieszymy bardzo taka niezalenzość teraz jeny nasz samochodzik jupii. Troszkę trzeba w nim porobic ale i tak jest fajny :)