A co to, ja pierwsza? :ico_szoking:
Trochę poczytałam ale nie dam rady nadrobić bo Maksiu, tak rozrabia :ico_olaboga:
Eluś , skorzystaj z pomocy Marittki i wybierzcie się z małżem na randkę, to pomaga :ico_oczko:
Czekam na zdjęcia ze zlotu :-D
barbarella@op.pl
Byłam dziś z Maksem na pobieraniu krwi bo ma od urodzenia niski poziom żelaza i musimy to kontrolować, raz na jakiś czas. Po południu odbieram wyniki :ico_noniewiem:
Jutro znowu kłucie :ico_placzek: Idziemy na drugą dawkę szczepienia na odkleszczowe zapalenie opon mózgowych. Biedactwo, ale jak trza to trza!
Wiecie co? Byłam z Maksem w takim prywatnym przedszkolu na godziny. 1h - 7zł. Rodzice zostawiają tam dzieci jak mają coś do załatwienia. Zostawiłam go na godzinę i poszłam do sklepu obok żeby być w razie czego w pobliżu ... Kiedy przyszłam po niego to uwierzyć nie mogłam, jak ślicznie bawił się z dziećmi. Byli jeszcze dwaj chłopcy, ciut starsi. Nie ma nic lepszego dla dziecka niż rozwijanie się z innymi dziećmi. Takie dzieci szybciej się uczą i są bardziej samodzielne. Fajnie, że mam coś takiego obok domu, będę go tam czasem zostawiała na godzinkę lub dwie! :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-02-28, 10:51 ]
Tyle pisałam i pisałam, że nawet nie zauważyłam jak mnie mazia wyprzedziła :ico_haha_01: