15 lip 2008, 13:33
Eve Ale wiadomości!!! Jejku, nosisz pod sercem 2 dzieci :ico_brawa_01: GRATULUJĘ :ico_brawa_01: Staram się wyobrazić sobie co czujesz - to takie niesamowite. Dbaj o siebie i na pewno wszystko będzie dobrze - masz zaufanego lekarza, który będzie o was dbał. I jak to dobrze, że w pracy ci się ułożyło, a tak się denerwowałaś. Wczoraj cały dzień myślałam o tobie :ico_oczko: ach, szkoda że nie mogłam zadzwonić do ciebie, bo nie mam numeru, a na TT nie mogłam wejść.
Trzymaj się kochana, pisz o wszystkim i pamiętaj, że jesteśmy z tobą.
majorowa Gratuluję :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a ty jak się czujesz, kiedy wizyta u lekarza i w ogóle pisz wszystko :ico_oczko:
Sandrusia dawno cię nie było, nie znikaj na tak długo :ico_sorki: a za ciebie kcikui trzymam, żeby się udało :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:
Moni no to tylko my zostałyśmy bez rodzeństwa dla naszych córeczek :-D Tylko, że ja baaaardzo zazdroszczę dziewczynom, też bym chciała już drugiego dzidziusia, ale staranka może zaczniemy dopiero za 2 lata :ico_olaboga: a potem czekanie kiedy się uda..... no ale nic na to nie poradzę, ja muszę tu pracować, bo mój mąż nie ma pracy, a tak bym chciała żeby było odwrotnie hihi i to ja zajmowałanym się domem