Justyna a wieczorem tez podajesz Gabikowi kaszke?? Bo ja podalam Dawidowi kilka razy rano kaszke zamiast cyca, ale sama nie wiem co lepsze, nie chce go rozepchac :ico_noniewiem:ja też łyżeczką daje na śniadanie, bo butelka odpada...

u nas to samo :ico_olaboga: takie spiochy z naszych dzieciakow.....Jak ja bym chciała chociaż jednego poranka się o 8 obudzić
ja tez, u nas tak samo jak u Justyny,pobudka miedzy 5 a 6 rano :ico_olaboga:
No ula mnie budzi około 6 lub 7, ale albo zatykam jej buziolka cycem, albo pociskam smoka tak długo aż w końcu zaśnie i chwała jej za to, że śpi potem do 8 lub dłużej :-)Jak ja bym chciała chociaż jednego poranka się o 8 obudzić :ico_oczko: my później niż o 6 wstajemy może raz w miesiącu-wtedy nawet do 6.30 śpimy :ico_haha_01:
Ja podaję tylko wieczorem, rano cycuś na śniadanko :-)Justyna a wieczorem tez podajesz Gabikowi kaszke?? Bo ja podalam Dawidowi kilka razy rano kaszke zamiast cyca, ale sama nie wiem co lepsze, nie chce go rozepchac :ico_noniewiem:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość