Czy lubicie chodzić bez staników?

TAK
40%
42
NIE
60%
63

Liczba głosów: 105
Carmel
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

29 cze 2008, 23:21

Hm, chyba juz sie do niego przyzwyczailam, a wiec nie widze problemu w tym czy mam go na sobie czy nie :ico_oczko:
Jednak czasem mam takie dni - szczegolnie przed i w czasie okresu, kiedy piersi sa wieksze i troche pobolewaja, a wiec staram sie nie nosic wtedy stanika i daje im ;odpoczac'.

Ale nie wyszlabym na ulice bez tej czesci garderoby :ico_oczko:

Mimo, ze nie wstydze sie swoich piersi bez stanika - a wrecz przeciwnie, to mimo wszystko czulabym sie niekomfortowo.

marmata
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

30 cze 2008, 19:56

Jak byłam młoda to nienawidziłam staników, teraz bez niego czuje dyskomfor... coś mi się pod pachami pałęta... eeee tam bez to nie dla mnie. ;)

Awatar użytkownika
Ewka_82
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2008, 17:38

Ja nie wyobrazam sobie wyjsc na dwor bez stanika, mam rozmiar dobry B, ale bez stanika czuje sie niekomfortowo.

Awatar użytkownika
slonko2008
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 lip 2008, 13:26

jak byłam troszke młodsza to uwielbialam ten luzzzzz ale teraz kiedy rozmiar już całkiem spory to już nie lubie że mi coś podskakuje jak ide :-D :-D

Awatar użytkownika
Kamyk
Noworodek Forumowy
Noworodek Forumowy

14 lip 2008, 16:35

Nie cierpię chodzić bez stanika. Dla mnie to bardzo niewygodne ze względu na duży (D) rozmiar biustu, chociaż rozumiem fakt, że niektóre kobiety z niego rezygnują (być może tak czują się bardziej komfortowo).

Awatar użytkownika
shoo
Maniak forumowy
Maniak forumowy

15 lip 2008, 20:00

Bez stanika tylko po domu i to jak juz jestem totalnie zmeczona i mam ochote sie na maksa odprezyc. Wychodzac gdzies, nie wyobrazam sobie nie zalozyc stanika - kiedys mi sie zdarzylo i mialam wrazenie, ze WSZYSCY sie gapia :ico_wstydzioch: mimo, ze pewnie sie nie gapili, bo biust mam raczej maly..

Isabelle
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

15 lip 2008, 21:39

Hej! Ja chodze bez przerwy w staniku, zwlaszcza do pracy i na wyjscia musi byc dobry, usztywniany i obowiazkowo push-up, w domu zmieniam na lzejsze bardziej komfortowe i ciencze, ale zdejmuje tylko na noc, no i podczas sexu oczywiscie, chociaz najchetniej i wtedy bym go nie zdejmowala, bo niestety mam b. b. b. maly biust (70/75 A, choc nawet niektore staniki o tym rozmiarze okazuja sie za luzne, zalezy od firmy)- niestety! Wiec bez stanika a tylko np w bluzeczce lub topie to bym wygladala jakbym prawie w ogole biustu nie miala :ico_placzek:

[ Dodano: 2008-07-15, 21:40 ]
I co wy na to, dziewczyny? Az plakac sie chce
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

ona .

16 lip 2008, 23:55

bez stanika? to nie dal mnie. mam 70B-70C i moim zdaniem to nie jest rozmiar do noszenia 'luzem' :-D jeśli ktoś ma A to czemu nie, nie mam nic przeciwko, chociaż wtedy pewnie też bym się nie skusiła. dobrze dobrany stanik podkreśla kształt biustu i nie powinno się go czuć, poza tym nie znoszę kiedy spod bluzki sterczy sutek :ico_haha_01:
jestem zdania, że nosząc stanik dbam o formę moich piersi :-)

Awatar użytkownika
Henka
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

23 lip 2008, 01:34

Również nie wyobrażam sobie chodzić bez stanika, w sondzie zaznaczyłam - Nie.

Jako posiadaczka 75C bez biustonosza czuję się źle, jest mi po prostu niewygodnie. Wolę, kiedy biust jest podtrzymywany, i to przez coś ładnego, w koronkach :-D

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

23 lip 2008, 21:56

a ja mimo 75 C uwielbiam chodzic ale przeważnie w domku bez jakoś biust dobrze u mnie na razie wygląda ale szczerze przydałby sie ciut mniejszy rozmiar :ico_oczko:
na wyjścia zakładam oczywiście bo w sumie także lubię koronkowe i inne śliczne staniczki :ico_oczko:
Isabelle, jak i za duzy tak i za mały biust bywa kłopotem mam koleżankę o również malutkim biuściku jak Ty ale ona juz sie przyzwyczaiła ze tak powiem wykarmiła nawet 3 dzieci ,kupuje śliczne staniczki push-up i nie martwi sie tym co ma ..

Wróć do „Być kobietą”