dziś jak rano sie obudziłam to miałam ręce jak za waty,takie zmęczone bo mały chciał na rączki w nocy a jak nie to ryk.
Kicia jedyne szczęście w tym, że rano nie musisz iść do pracy, chociaż wiem ze w domu też mało okazji do podrzemania ale po nieprzespanej nocy wyjście do pracy jest koszmarem (przynajmniej dla mnie :ico_oczko: )
weekend spedzilismy aktywnie
nie poszlam do pracy wiec mielismy okazje pobyc cale 2 dni razem
my też ostatnio weekendy spędzamy bardzo aktywnie i najczęsciej poza domem, co uwielbiam :-D
a w tym tygodniu oprócz weekendu mamy z mężem wolne w czwartek :ico_brawa_01: (jedziemy złożyć wniosek o paszport dla Olka). Mężuś w piątek też urlopuje ale ja musze do pracy :ico_placzek:
postanowilismy z M ze zostajemy do czerwca przyszlego roku
Super :ico_brawa_01: fajnie ze podjęliście taką decyzję bo jednak do tego czasu może się dużo zmienić (na lepsze oczywiście :ico_oczko: ) i wtedy nie będziecie żałować że tak szybko wyjechaliście z UK. No i teraz przynajmniej wiesz "na czym stoisz".
bylismy na basenie i Szymon pierwszy raz zaliczyl kapiel wsrod ludzi
a zdjęcia będą ???? :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2008-07-15, 21:20 ]
pojechalam sama z Szymciem bo M pracowal
no i jechalam jakies 10km sama a gps mnie prowadzil
No chylę czoła :ico_sorki: ja to bym taka odważna nie była, jakoś wole "wycieczki" drogami które znam, nie lubię błądzić a z GPSa jeszcze nigdy nei korzystałam :ico_haha_02: ale mój mąż miał z tym czymś do czynienia i ma takie samo zdanie jak ty
GPS to cudowna rzecz!!