zirca no wlasnie zauwazylam, chcialam napisac ze super fotka, i ladnie wygladasz i jakie fajne brzusio juz jak urosl ladnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_haha_01: dokladnie Pati :ico_brawa_01: pranie nowych rzeczy to dla nich niestety nie do ogarnieca :ico_haha_01: tego nigdy nie pojma :ico_haha_01:
ach dajcie spokoj, powiedzial jak mozna prac nowe ciuszki :ico_olaboga: przeciez to smierdzi nowoscia i ja niby mam to nalozyc dla synka????? A w ogole to powiedzial, ze mi wszystko smierdzi i najlepjej to dwie rzeczy zebym w pralce wstawiala :ico_zly:
Na wodzie tez najlepiej oszczedzac :ico_zly: bo mamy na prad ciepla, i jak zmywam naczynia to on do mnie mowi, po co myjesz w cieplej wodzie, no losie zalamka totalna :ico_placzek: rece mi odpadaja a po drugie tluszczu nie zmyje w zimnej wodzie, brak mi slow jak tak mozna w ogole sie zachowywac :ico_olaboga:
Pati85, ja też nie wiem skąd sie ta umiejętność bierze...w 5 minut potrafi zniweczyć całodzienne sprzątanie :ico_olaboga:
no to normalne, tak ladnie sprzatnelam mieszkanie zeby dzis nie sprzatac i co , musze znow wszystko od nowa robic :ico_placzek: