hejka
ja wczoraj tez zagoniona no bo robiłam ta imprezke z okazji obrony..najpierw mamie sie spomniało ze chce jechac do praktikera cos pokupic no to wsiadlismy wszyscy i pojechalismy, zakupy ktore miały trwac godz trwały chyba z 3 ja juz wkurzona bo Mila spiaca, jakbym wiedziała ze sie to tak przedłuzy to siedziałabym z nia w domu, ale nic na szczescie jak wrocilismy poszła lulu wiec ja zabralam sie za pichcenia i mi kolejne 3 godz zleciałay, ale opłacało sie, choc nie przyszli wszyscy co mieli, np moja siostra mnie olała dla zaprawiania ogorkow :ico_puknij: :ico_zly: ale trudno fajnie było, siedzielismy chyba do 24 fajnie sie piło na swiezym powietrzu i dzis nawet kaca nie mialam :ico_haha_01:
teraz czekam az moi sie obudza i moze na jakis spacer pojdziemy ze znajomymi, Mila dzis znow popołudniowa drzemke strzela :ico_noniewiem: mi w sumie tez by sie chciało oczko zmruzyc..
zborra slicznie ze juz konczycie, a jak Hanuta u dziadkow sobie radziła? :ico_noniewiem:
pati oby na kontroli juz wszystko git było :ico_sorki:
kulka no łózeczko bajkowe!!
kate a Mati lubi na rowerku jezdzic?Mila na swoim jedynie rundke zrobi jak wszystkie piosenki sie wygraja to ona schodzi i koniec jazdy.. :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-07-20, 16:45 ]
to ja wam jeszcze pare fotek Milu wkleje
zamykam okienko
otwieram okienko
wstaje
kucam
i moj "dżambuś" dzisiaj