Hej dziewczyny
Dzieki za komentarze na naszej-klasie :ico_brawa_01:
Aga podrjrzewam ze tym konikiem niestety bywam ja :ico_oczko:
Po mało stawiamy diagnoze i wychodzi na to że karolina jest lekko porażona prawostronnie.
tam jest dobry lekarz bierze za wizyte około 250 zł ale stawia diagnoze odrazu. chyba tam pójdziemy we wrzesniu.
Nie wiem czy bym nicola wytrzymala tak dlugo z diagnoza.
A co do jego czworakowania to chyba kazde dziecko ma swoj czas na wszystko, mysle ze trzeba im go dac 9czas oczywiscie) i niczego nie przyspieszac.
A teraz sie pozale, dostalam wysypki. Niby nic szczegolnego, ale jest to taka sama wystypka jak mialam w ciazy - pod koniec jak lezalam w szpitalu. No i mam stracha czy przypadniem znow nie jestem w ciazy. Mama kupilami test i mam zamiar go jutro rano zrobic. Nie chciala bym byc teraz w ciazy, nawet nie dopuszczam takiej mozliwosci.
No to sie wyzalilam.
Ula, malym dziecia szybko rany sie goja, zobaczysz szybko mu zniknie i nie bedzie sladu :-D
Misiek ostatno becnal z wersalki, mialam nieziemskiego stracha, no i to byla niestety moja wina bo go zostawilam samego na wersalce. :ico_puknij: glupia baba ze mnie.
Misiek tak sie rozchodzil ze smiga teraz wszedzie, no i zaczyna sie podciagac po meblach, czasami mu sie uda samemu stanac, ale tylko chwilke.
A co do rodziny to ja rodzicow mam spoko, gorzej z tesciami. Koncze nbo misiek sie obudzil , buziole :-D