Osita byłaś u Goski??
bylam u goski :-D w sumie tak na wariata, bo kurcze u mnie jest tak, ze jak jestem w pl to wszystko jest praktycznie planowane za mnie. :ico_noniewiem: no i z gosia sie uparlam i pawel mnie z siedlec odebral :ico_oczko: ale mam nadzieje sie jeszcze z nia spotkac, a wiesz co u magdy sz? chyba wrocila juz znad morza?? a moze bysmy wyskoczyly gdzies w siedlcach, co?? jakas kaffka i ciacho, z dzieciakami :-D
Dziewczynki (Zirca :ico_sorki: ) bylam dzis u ginka (u Prusarczyka w koncu :ico_oczko: ) no i... mojej corci tak jak bylo przewidywane przez wszystkich znawcow rodzinnych :ico_haha_01: wyrosla trzecia nozka :-D
no i coz, troszke jestem zawiedziona i wstyd mi z tym :ico_wstydzioch: ale bedziemy mieli parke :ico_brawa_01: cos rzeczywiscie wojna sie szykuje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: no ale najwazniejsze - nasz jajcarz jest zdrowy i jak na hiszpana przystalo - przysadzisty, czyli niski :ico_haha_01: :ico_oczko: ale najwazniejse, jak pisalam, ze nie ma zadnych widocznych wad, co jest duza dla mnie ulga :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
tosia, odezwij sie co i jak :ico_sorki: