23 lip 2008, 17:53
Gie, ja mam takie 2 filmiki z Polski (placilam 150 zl), ale z 14 i 22 tygodnia bodajze.. tak wiec widac na nim dzidzie, ale dzidzi to nie przypomina. Tzn. takiego prawdziwego bobasa. Teraz pewnie pieknie by bylo wszystko widac, ale jak pojawia sie jakis problem, to przewaznie chodzi o kase :ico_zly:
Wlasnie wrocilam z konsultacji z poloznym, pomierzyl mi brzucha, cisnienie, mocz zbadal, poplumkal o tym, ze dzidzia okej, ze wszystko gra blabla... chcialam go jakos naklonic, zeby mi dal skierowanie na USG bezplatne ze szpitala, ale nie dal sie zbajerowac :ico_placzek: pewnie przez to, ze jak zaczelam mowic, ze czuje, ze wod za malo, ze skurcze taaaaakie mocne mialam w niedziele i w ogole jest fatalnie... to moj mega-przeuczciwy-kochany facet wypalil, ze tak naprawde, to wszystko gra, a my bysmy tylko chcieli zobaczyc synka na monitorze (!!!!!!) :ico_zly: :ico_zly:
Myslalam, ze mnie rozniesie :ico_oczko:
AniaZaba, co do tego biegania to ja tak mam teraz. Tzn. nie mam zadnych zalecen, zeby lezec, ale czasami czuje, ze przesadzam... :ico_noniewiem:
I jakos nie umiem sobie wyobrazic jakby to bylo, jakbym miala plackiem lezec przez kilka miesiecy :ico_szoking: a Wy??? Osobiscie podziwiam takie kobiety za wytrwalosc i pozostanie przy zdrowych zmyslach :ico_sorki:
A Delfi sie nie odzywa........ HMMMMMMMMM