Patryk zasnął, Mrtynka gada sobie w huśtawce więc postaram sie Wam odpisać
Pinko śliczne zdjęcia Uli, te siedzące w łózeczku i te śpiące z wczoraj. Słodziutka jest bardzo :ico_brawa_01:
Sabi dobrze ze Mai nic się nie stało, te nasze szkraby trzeba naprawde bardzo pilować, chwila nieuwagi i moze zdarzyc sie nieszczęście :ico_olaboga:
Gosia zobacz juz dzisiaj czwartek, nie obejrzysz sie i jutro będziesz tulic Pawełka do siebie. Współczuje rozłąki bo wiem sama jak bym tęskniła ale dobrze ze mama sie zajmuje :ico_sorki:
Justyna fryzurka bardzo mi się podoba :ico_brawa_01: Gabik jak zwykle usmiechnięty :ico_brawa_01: Dobrze ze Kubie nic sie nie stało :ico_sorki:
Goonia super zdjęcia z urlopu :ico_brawa_01: Ale duzy sd mają Twoi rodzice, tam to jest chyba raj :ico_sorki:
Iwona ale Twoja Majeczka mała modelka jest. Śliczna dziewczynka :ico_brawa_01: fajnie ze masz juz internet. A jak się pracuje???
Renia jak tam Arturek???
Co do danonków to ja tez słyszałam ze mogą uczulac. Patrykowi do roku nie dawałam ale tylko dlatego ze zaraz po zjedzeniu dostawał wysypki a po ukonczeniu roku jak ręką odjął.
Napisze jeszcze ze nie wiem co bedzie z tą moją praca bo Martynkę miała pilnować moja babcia, kiedyś sama zaproponowała ze jak Patryk pójdzie do przedszkola to moze ją pilnowac a teraz jak jej to zaproponowałam to wykręca się złym samopoczuciem. Ja rozumiem ze moze czuć sie nie najlepiej, w koncu ma prawie 73 lata ale po co mi miesza w głowie i proponuje? Teraz mam problem na głowie bo teoretycznie ja juz ta prace przyjęłam :ico_olaboga:
[ Dodano: 2008-07-24, 14:26 ]
a to co znowu Patryczek się gorzej czuje?
Patryk ostatnio bardzo jest marudny i pilnuje mnie na każdym kroku, do tego znowu wróciła zazdrość o siostre i powiem Wam szczerze ze czasami mam juz dość i brakuje mi cierpliwości :ico_olaboga:
Julka w porownaniu z nia byla przegrzeczna w tym wieku
u nas jest odwrotnie :-)