jutro jedziemy z Karolinka na basen żeby się pomału przyzwyczajała
czekamy na relacje, Olek pierwszy raz na basenie był w takim szoku że ani malutkiego uśmieszku nei dało się z niego wyciągnąć na szczęscie płaczu też nie było :ico_oczko: Teraz jak jeździmy to już radocha na maxa :-D
Eve ale was załatwili z tą kasą , fajnie byście wyglądali gdybyś ty nie zarobiła przez weekend, matoły normalnie.
Pisałyście o wakacjach my planujemy urlop na początku września i aktualnie stawiamy na Chorwacje samochodem (chyba już o tym pisałam :ico_noniewiem: ) ale co z tego wyjdzie nie wiadomo bo przeraża mnie troszke brak piaszczystych plaż, wiadomo że dla dziecka piach lepszy od kamieni. Do wrzesnia kupa czasu wiec zobaczymy, paszport dla malego do odebrania 18 sierpnia :ico_brawa_01:
Olek już spi /ufff (powiem wam że taki dzień z dzieckiem jest bardziej męczący niż 1/2dnia w pracy a potem dziecko)
Ja teraz biore balsam do ciała i ide do męża, mam obiecany masaż :-)
[ Dodano: 2008-07-25, 20:22 ]
aha,
NIcola gdzie wybieracie się na basen?? Słyszałam że w Knurowie jest jakiś fajny ale nie wiem czy to prawda :ico_noniewiem: Wiesz cos na ten temat bo to chyba twoje okolice nie?
[ Dodano: 2008-07-25, 20:23 ]
No, Eska, to Ty masz już trójkę dzieci? Nie chwaliłaś się
no własnie, wiesz miałam w planie trójke ale nie sądziłam że tak szybko mi to pójdzie :-D :-D